Şimdi Ara

Yurtdışında döviz hesabından harcatan banka var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Euro cinsinden paramı hesapta tutup banka kartımla yurtdışında harcadığım tutarların bu Euro hesabımdan düşmesini istiyorum. Böyle bir şeyi acaba yapabileceğim bir banka var mı?

Yani TL’den düşmesini istemiyorum boşuna kur çevrim farkı ödememek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkhi -- 3 Mayıs 2025; 1:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Euro kredi kartı ekstresine izin veren bankalar var Euro olarak ekstre kesiliyor ekstreyi de Euro hesabından ödüyorsun isterseniz onu bir araştırın, ön ödemeli bir çözüm arıyorsanız paparada da bu işlem yapılabiliyor olmalı eskiden wise vardı ancak Türkiye’de çalışmıyor artık yurtdışı adresi olarak girerseniz hesap açabilirsiniz onu da kullanabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Invisible kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam.

Ben TEB uygulamasinda 'yurtdisinda kullanim icin hesap secin" gibi bir sey buldum. yurtdisi alisverisleri icin doviz hesabi kullanabiliyormusuz sanirim. Simdi euro hesabimi oraya tanimladim, internetten yabanci bir siteden euro alisveris deneyecegim bakalim oradan dusecek mi..

• Yurt dışında banka kartıyla yaptığınız işlemleri direkt olarak seçtiğiniz döviz tevdiat hesabından çekilmesine izin veren TEB ve İş Bankası benim bildiklerim. TEB için Cepteteb uygulamasından banja kartınızın yurt dışı hesap seçimi adımından usd eur yada gbp hesabınızı seçebilirsiniz. İş Bankasında ise şubeye gidip yurt dışı harcamaları için banka kartıma döviz hesabımı bağlamak istiyorum dediğinizde yardımcı oluyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • F.U. kullanıcısına yanıt

Tesekkurler is bankasini da listeye aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.