Şimdi Ara

kredi ve burs kazananlar/kazanamayanlar özelliklerini yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğukan :] -- 13 Eylül 2025; 18:47:47 >

• 4 kardeşiz. 2 ablam ve ben üniversite öğrencisiyiz. ufaklık var bi de ilkokulda. öğrenim kredisi çıktı. burs olsaydı çok işime gelirdi. babam inşaat işçisi. yani durumumuz zor. hiçbir şey anlamadım. 3 kardeş üni. öğrencisi ama birimiz bile daha burs almadı
  • 1 ev var 1 de araba(hyundai getz) baska malimiz yok, aylik gelir 1700. 1 tane de kardesim var lise 2 ye gidiyor.tıp okuyorum. Ailemin yaninda kaliyorum.Su ana kadar hicbir yerden burs cikmadi. Burdan da kredi cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 26 Kasım 2012; 19:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.
  • Adam Kadir Has'ta okuyor, bir de üstüne burs alıyor. Kimse gelip de bursun adaletli bir şekilde dağıtıldığını savunmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_555 -- 26 Kasım 2012; 19:31:23 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz bezi -- 27 Kasım 2012; 2:04:29 >
  • babam emekli toplasan 300.000 borcumuz vardır bankaya kesiliyor hepsi ve çalışmıyor yani anlıyacağınız babamın geliri 0 ancak dedem sagolsun onun yanındayız o bakıyor alzheimer hastası zaten bizde ona bakıyoruz ancak üstümüze 3 tane araç var eskilerden kalma buna rağmen ne burs nede kredi cıkmıs diyorki fazla yılınız var halbuki tam zamanındayım yani olmam gereken yerdeyim ama gel görki çıkmıyor benim hakkımı yiyen bütün memurlara hakkım haram zıkkım olsun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.