Herkese merhaba. Bu ay içerisinde yoklama işlemlerini tamamlamak ve önümüzdeki yıl bedelliye başvurmak (ve 2027'ye ertelemek) istiyorum. Mümkünse nisan ayında. Peki ben yoklamaya girersem subat cebinde gitmek zorunda olacak mıyım yoksa bunu baska bir celb olarak seçebilecek miyim lütfen yardımcı olun
Merak ettiğim başka bir konu ise şu
Celb dönemi seçimini ne zaman yapıyoruz? Sanırım 2026nın dönemleri açıklandığı zaman yapıyoruz dogru mudur? Diyelim ben son celbi seçtim ve bana kurada o çıktı. Bedelli başvurusunu yine o aydan kısa bir süre (1 ay mesela) önce yapabilir miyim?
Diyelim celb istedigim dönemde çıkmadı (en istemediğim nisandan öncesi, en istediğim ise olabilecek en geç dönem olur parayı toplayabilmek. Icin) bunu değiştirme imkanim var mı? Ve değişmeme ihtimali nedir?
Yardımcı olacaklara cok teşekkürler simdiden
Yoklama kaçağı iken bedelli başvurusu
Merhaba
Sene sonuna kadar yoklama islemlerimi tamamlamam gerekiyor fakat bedelli yapmak istiyorum şu anda da çalışmıyorum. Şubat mart gibi atanacağım. Ancak seneye ödemeyi yapabilirim. Yoklama kaçağı olup önümüzdeki sene bedelliye başvurmam icin bir engel var mı?
Vaktiniz icin şimdiden teşekkürler
laptoplara video kartı takılıyo mu
|
format attım ve tüm sürücülerim silindi. (samsung np300e5c)
|
|
|
burs işinde de torpil var mı
|
asit bazlarla ilgili bi soru lütfen yardım edin
|
çözeltiler ve asit bazlardan sorularım (pk'lılar da var)
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 56
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 604)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0