< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Konuyu hareketlendirelim.. Hocam ile iletişime geçtim. Tarihi yaklaşan 2 adet krediyi ve yeni açtığı risk oluşturan krediyi kapatacak. 3 Kredi kapatmış ve findeks notunda artış olacak. Borç yapılandırma nedeniyle kapatılan eski tarihli 2 adet kredi kartını tekrar açacak. Yapı kredi ve Ziraat eski tarihli açtığın için findeks notunda artış olacak. Bankanın açmasını umut ediyoruz. Yeni almış olduğu denizbank kredi kartını risk oluşturduğu için kapatacak findeks puanında tekrar artış olacak. Aynı zamanda ürün çeşitliliği artması amacıyla eski tarihli akbank kredi kartını tekrar açmayı deneyecek eğer banka açarsa yeni tarihli açıyor birazcık düşüş olacaktı. |
| _____________________________ |
|
| _____________________________ |
|
|
Yok hocam bir tek bu kredi kartım var bir de kredim var. Başka bir ürünüm yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LongDark26 -- 12 Şubat 2024; 1:29:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkür ederim hocam ilgim için, bankaya son bir mail attım adam gibi ilgilenmezlerse şikayet edeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkür ederim. Garanti kötü olmuş. Akbank ı biliyorum hep yeni tarihli açıyor, kmh de öyle, garanti bankası limit vermiyor diye kızıp kapatmıştım ama bonusun kampanyaları filan bazen lazım oluyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
Gecikmeler puanınızı ciddi etki yapıyor gibi duruyor. Geri kalanı için borç/limit oranına fazla takılmanıza gerek olmadığını düşünüyorum. Otomatik limit artışı açık şekilde birkaç ay kartınızı her işlemizde kullanın, ödemelerde de gecikme olmazsa yavaştan limit açmaya başlarlar diye düşünüyorum. |
|
Evet şimdiki aklım olsa daha fazla dikkat ederdim gecikmeler için. Boşu boşuna eksi puan yazılmış. Borç/limit oranına takılmamayı biraz daha açabilir misiniz? Kartlarım yeterince eski olduğu için mi yoksa başka bir şey mi var? Başka bir sorum da gecikmelerin nota yansıyan eksisi 18 ay sonunda düşüyor mu yoksa hep bir eksi olarak geçmişte kalacak mı? Çünkü Ziraat kartında üzerinden 18 ay geçmiş olmasına rağmen hala gözükenler var mesela. Nasıl işlediğine pek anlam veremedim o nedenle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abche9 -- 17 Şubat 2024; 19:56:39 > |
|
Gecikmeler silinmiyor hocam ama belli bir süre sonra bankalar dikkate almıyor. Ödeme sorunun dönemsel olduğunu devam etmediğini düşünüyorlar. Ancak bu süre ne kadar bilmiyorum. Gecikmelerin ne kadar sürede puana etkisinin kalktığını bilmiyorum ancak bu süre hemen hemen 6 ay gibi bir süredir yüksek ihtimal o kadar uzun süre olacağını sanmıyorum. Borç/limit oranı takılmamanızı bankaların çok dikkat etmediğini düşündüğüm için söyledim. Kullanımınız varsa kendinizi kısıtlamanızı gerektircek bir durumuda yok zaten borç ödendiği gibi puan eski haline geri geliyor. Benim gözlemlediğim kadarıyla borç/limit oranın yüksek olması ve düzenli ödemeler birleştiğinde bankalar limit konusunda cömert davranmaya başlıyor. |
|