< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
3 gün sonra yeniden rapor aldım. Bu süreçte herhangi bir kartıma ödeme yapmadım. Bir önceki findeks raporunda da zaten ödenmiş gözüküyordu. Sadece 1 ay kadar önce kapattığım bir bankadaki ne hikmetse açık gözüken kartımı temelli kapattım. Normalde toplam borç/toplam limit oranının artması ve kredi kartını kapattığım için notumun düşmesi beklenirdi. Ancak tam tersine puanım yükselmiş. Sistem sabit kurallarla çalışmıyor benim anladığım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Şubat 2024; 22:34:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 28 Şubat 2024; 21:38:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1641 den 1623 düştüyse hiç problem değil hocam. Amacımız sabit tutmak ürüne ihtiyacımız olduğunda borç limit oranı yüzünden red cevabını almayı önlemektir. Bence 1600 seviyelerinin altına inmeyecektir. Ödedikçe eski haline gelir. |
| _____________________________ |
|
Yaklaşık olarak 100-150 puan düşüş olabilir. Ödedikçe geri yerine gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Selamlar bende buradan çok faydalandım uzun zamandır da yazmıyordum.Tek amacım limitlerini yukseltmekti.Yardimcı olan şeyleri yazayım buraya :) Öncelikle çok fazla kredili ürünün olmaması gerektiğini öğrendim @Saiph Hocam sayesinde.3-4 adet 5k lik ek hesap yerine tek bir ek hesapta 20-30 k limitler com daha mantıklı.Kredi kartı da yine aynı şekilde.Zaten fazla ek hesaplari kapatırsanız muhtemelen puanınız artacaktır. 2 bankayla çalıştım ve sadık kaldım hem borçlara hem bankaya :) Her kredili ürün için (kredi kartı veya ek hesap) borç limit oranına dikkat ettim. Zaten bunları yapınca bir süre sonra otomatik olarak puan artıyor.Puanim arttıkça otomatik olarak limitlerimi de arttırdı bankalar. Asıl büyük yükseliş özellikle 1500 puanı geçince oldu.Su anda 1586 puandayim 1500 un üstü başka bir dünya oldu en azından benim için.Bankalar sürekli on onaylı krediler vs. Sunuyorlar artık. Yeni bir kredi kartı almak istiyorum fakat puanımın düşeceği korkusuyla almıyorum.Muhtemelen elimdekilerle devam edeceğim sürekli limit yükseltip. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Düşmez, aksine yükselir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 2 Mart 2024; 10:13:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ama ilk kartı aldığımda puanım düşecek öyle değil mi hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 2 Mart 2024; 12:44:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|