arkadaşlar bu aklıma takıldı biliyorsunuz ki bunca sene kredi kartı dolandırıcılıgı vs. çok yapıldı. kapkaççılar kredi kartlarını çaldılar kimlik sormayan işyerlerinde bolca alışveriş yaptılar. olan tüketiciye oldu. peki bu kredi kartlarnın üzerine neden resim zorunlulugu getirilmedi?
eger güncel ve büyük bir resim konsaydı normalde kimliksiz satan iş yerleride bunu farkeder malı satmayabilirdi.
öylesine aklıma geldi var mı fikri olan?
Çok güzel düşündün
bana mantıklı geldi
eskiden zaten bu uygulama vardı kreid kartlarının üstünde fotoları vardı her müşterinin ama sonra kaldırdılar neden bilmiyorum
olabilirde sonuçta erkekte kaybediyor o zaman sadece erkeklere resim koydursalardı ya?
Bayaları çok mu masum sanıyorsan hacı
E abarttin.
şifre ne güne duruyo. ayrıca kartını başka birine kullandırtamazsın bu durumda. gerçi kimse de bakmaz resme satıcının işine gelir.
Bir aralar vardı bu uygulama diye hatırlıyorum. Pamukbankın kredi kartları resimliydi. Babamın vardı bir tane. Çok iyi düşünmüşsün keşke yaygınlaşsaydı fotoğraf olayı.
quote:
şifre ne güne duruyo. ayrıca kartını başka birine kullandırtamazsın bu durumda. gerçi kimse de bakmaz resme satıcının işine gelir.
şifre daha yeni çıktı ilk cümlemde de geçmiş zaman kullandım zaten(bknz yapıldı)
bu arada şifreler genelde 0000
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme