Şimdi Ara

kredi kartım yok uçak bileti nasıl alırım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cep t para card var sadece sunexpress den daha önce deneyen oldu mu alına biliyor mu =?
    bilet almak için illa hava alanına mı gitmem gerek ?

• bilgi paylaşınca güzeldir
  • hocam sorun sadece bilet almaksa kredi kartına ihtiyac yok herhangi bir metro bayisine gidip almıstım ben zamanında
  • Banka kartlarına sanal kart ekleyerek online alışveriş yapılabiliyor.
  • bilgi senin olmuş paylaşmadıktan sonra neye yarar ki
  • hocam bi sürü bilet ofisi var seyehat acentası var herhangi birine git al üstüne 10 20 komisyon koyarlar ama satarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

hocam bi sürü bilet ofisi var seyehat acentası var herhangi birine git al üstüne 10 20 komisyon koyarlar ama satarken

10 - 20 tl nedir hocam çok para daha ucuza almak yöntemi yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mogolo

quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

hocam bi sürü bilet ofisi var seyehat acentası var herhangi birine git al üstüne 10 20 komisyon koyarlar ama satarken

10 - 20 tl nedir hocam çok para daha ucuza almak yöntemi yok mu

güzel kardeşim bankamatik kartı ile bilet alabileceğin tek firma thy dir maalesef..
    diğer firmaların hepsi kredi kartı ile satış yapıyor web den.onun haricinde ofisten alabilirsin ama fark koyuyorlar.zaten sunexxpresi seçmenin nedeni uygun fiyat,fark verdikten sonra esprisi kalmıyor bu işin.

ben 5 sene önce kredi kartı cezası yedim.ama her sene 10 kere uçak bileti alırım en az.sağdan soldan arkadaştan abiden felan..bileti alırım.parayı keş olarak kartın sahibine veririm.
    senin bankamatik kartında paran varsa çek ve benim gibi yap

• seni gidi seni parayı senin hesabına yatırayım sen benim yerime uçak bileti alma ye dimi parayı çakal
  • Tanıdığın birine bahşiş ver, gidip alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Tanıdığın birine bahşiş ver, gidip alsın.

nereden alacaksa gider bende alırım ama nereden alınır otobüs firmaları gibi şubeleri yok ki
  • Bildiğim kadarıyla alobilethattı'nda havale ile hesaplarına para yatırarak uçak bileti satın alabiliyorduk ben genelde kredi kartımla aldığım için tam emin değilim isterseniz arayıp bir sorun.
    Telefon numarası: 0216 566 22 66
  • Uçak bileti satan firmalar arasından, Bildiğim kadarıyla aşağıdaki şirketlerin web sitelerinden telefonla, banka hesaplarına havale yaparak, kredi kartı numarası vererek vs. bilet kestirebiliyorsunuz. Fakat Uçak bileti kesilen kişinin soy ismi ile kredi kartı sahibi soy ismi'nin aynı olması şartı arıyorlar.

biletbayisi.com ucuz uçak bileti
    ucakbiletison.com uçak bileti
    enucuzucakbileti.com.tr en ucuz uçak bileti
    biletiucak.com ucuz uçak bileti

• Amacın dalgamı geçmek ney anlamadım ama. THY veya hangi firmayla gidiceksen şubesine gidip bilet alabiliyorsun herhangi bir şubesinden.
  • kredi kartın yoksa iki seçenek var. ya ofisten ya da hava alanından alacaksın. ofisten almak daha mantıklı gibi.
  • hava alanından almıştım ama internetten kredi kartı ile almak daha hesaplıya geliyordu kazıklandım yani
  • bende ilk zamanlar çok kazıklanmıştım hocam sürekli uçuyorsanız zamanla doğru firmaları bulacaksınız merak etmeyin. :)
  • Sabunlu olur sabunsuz olur sana bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.