Şimdi Ara

Kredi kartı yıllık aidat iadesi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yavaş yavaş 2013 ün sonuna geliyoruz. haliyle yıllık kart aidatı alınmaya başlar. bende başladı bile .79 lira kesmişler. bunu nasıl iade alabiliriz?

edit: geri aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarimelma -- 21 Aralık 2013; 23:15:53 >

• up
  • vayy be forum bitmiş
  • Geçen sene benden de aldılar. Müşteri hizmetlerini aradım biraz sert çıkışınca para puan olarak geri verdiler. ( Vakıfbank) Eğer redderlerse tüketici haklarına başvurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

yavaş yavaş 2013 ün sonuna geliyoruz. haliyle yıllık kart aidatı alınmaya başlar. bende başladı bile .79 lira kesmişler. bunu nasıl iade alabiliriz?

CF gold kart kesin :) hiç bir türlü alamazsın finanstan. Anca hakem heyetine başvurursun alırsın. Ondan sonra senden hesap işletim ücreti vs.. vs.. para alınır ve bütün kartlar hesaplar kapatılır.
  • yapı kredi world kart kullaniyorum hersene kart aiti alıyor tükeci heyetini gidiyorum 4 ay sonra iade ediyorlar hersene yapmaktan bıktım en iyi akxes diyorlar bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @adil07 @beginyou @Bunun İçin Üye Oldum

kredi kartı annemin üzerineydi limiti 3000 lik. işte başladılar konuşmaya . sözleşmede var fln dedi kadın. annem başladı sizden diğer kartımızda var 10 binlik bu var 3 binlik felan. kadın otomatik ödeme talimati verin dedi . annemde zaten diğer kartta kayıtlı derken. bende anneme kredi kartını kapattırcaz de dedim . annemde aynen söyledi. bu sefer kadar 6 ay kalma sözü verin iade yapalim dedi. ve yaptı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.