Şimdi Ara

Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75.042
Cevap
895
Favori
2.463.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11.comdan 1300 TL telefon alınacak, world puan vs dahilinde maksimum indirim yapan arkadaştan alışveriş yapmak istiyorum. Referansı olmayan ve yeni üye arkadaşlar mesaj atmazsa sevinirm.
  • Tüm kartlarda puan kadar indirim yapabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan 300-499 tl arası 35tl indirim,
    500 - 999 tl arası 85 tl indirim,
    1000 tl ve üstü 110 tl indirim yapabilirim. Avantajix sizde kalabilir. Ankara içi önce ürün teslimi sonra ödeme tercihtir. Pm.
  • Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl 239 lira hakkın oluyor, %20 indirim aylık 100 lira değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'den 1200 tl civarı alışveriş yapılacak world ve enpara ile yardımcı olabilecekler acil pm...
  • *** enpara 250 TL'lik hakkım bulunmakta. %11 indirim sağlayabilirim.
  • Enparadan %12 indirim yapabilecek mesaj atsin- adetli alim yapilacaktir
    Word kart ile 150 tl indirim yapabilecek mesaj atsin- adetli alim yapilacaktir

Referansli uyelerden mesaj bekliyorum

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Hocam kast ettiğim harcayabileceğim tutar. Malum en fazla 100 tl iade alabiliyorsunuz, i da %20'den 500 tl lik bir harcamaya denk geliyor. Ben daha önce 261 tl harcama yapmış olduğum için şu an %20 sini alabileceğim 239 tl kaldı. Onu kast ediyorum.

• Ozgur42 O kullanıcısına yanıt
    tamamdır, kusura bakma meşgul ettiğim için

• Herkes burada reklamını yapıyor ama bir soru sormak istiyorum. Bu mesajı okuyup da cevaplayacak varsa sevinirim.

Enpara kartıyla yurtdışı alışveriş yaptığınızda dolar kurunu nerden alıyor acaba? Örnek olarak yaptığınız alışveriş tutarını ve hesabınızıdan çekilen tutarı paylaşabilir misiniz?
  • teknosa ve kliksa dan 130 tl indirim yaparım.
    kendi hesabımdan ve kendi avantajiximden
    iletişim için pm lütfen
  • word card eko kullannan var mı?
    kartı yeni çıkarttım bugun ulaştı içinden çıkan sözleşmede;
    yıllık kart ücreti ücretsiz ama;
    diğer her şeyden kitliyorlar
    en gıcık olduğum ise word puan kampanyalarından yararlanmak için 7.5 tl istiyorlar
    ekstenın gonderımı ıcın 3 lira
    eğer bu ücretleri alırsalar iptal etmeyi düşünüyorum...
  • Kiliksadan 2 adet 1200TL'lik, Hepsiburada'dan 5 adet 750TL'lik alisveris yapacagim (cek de kullanip) bugun veya en gec yarin. Bonusun kliksadaki (2x100 bonus) ve hepsiburadanin (5x75 world) puanlarinin otesinde indirim saglayabilecek, Istanbul icindeki arkadaslardan PM bekliyorum. Avantajix sizin olabilir ama ayni urunler oldugundan pek bisey vermez avantajixe.
    Not: sahsi veya ticari kullanim icin alinmiyor urunler. Okulla ilgili Sosyal bir yonu vardir. Merak edenlere pm ile bilgi verebilirim.

• n11 den 1392 ve gittigidiyordan 1389 tl lik alışveriş yapılacaktır . Haklarını kullanmamış arkadaşlar pm yollayabilirlerse yardımcı olabilirim.
  • Teknosa 1000 tl üzerine 160 tl indirim yapabilirim.
    Turkcellmağazadan alınacak hediyeli yılbaşı telefonları için worldpuan + 50 tl kadar indirim yapabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

turkcell.com.tr den yapılan alışverişe %10,
    n11 de 1000 TL üzerine 111 TL, 500-1000 arasına 55TL,
    hepsiburada da 300 - 499 TL arasındaki işlemlere 25 TL, 500 - 999 TL arasındaki işlemlere 75 TL, 1000 TL ve üzerine 100 TL,
    gittigidiyor da 500-1000 arasına 50, 1000 üzerine 100 TL,
    teknosa.com için %10 indirim yapabilirim.

bu kampanyaları kullanmadım ve kullanmayacağım gibi gözüküyor. İhtiyacı olana belirtilen miktarlarda (puan kadar) indirim yapabilirim. Avantajix sizde kalabilir, problem değil.

İhtiyacı olanları pm atmalarını bekliyorum.
  • Hepsiburada 550-1000 arası işlemlerinizde 80 civarı indirim yapabilirim
  • isolayn007 arkadaşımızla n11'i kullandık

Hepsiburada.com'da 1000TL ve üstüne 115TL indirim yapabilirim...
  • Arkadaşlar maxipuan kazanabileceğimiz bi ste varmı?
  • Az önce avantajix hesabıma giriş yaptım. Kliksa'dan ikinci bir alışveriş ödemesi için daha red gelmiş. Alışveriş yaptığımız arkadaşın oradan daha önce başka işlemleri de olması ve kliksa'nın aynı kişinin 3'ten fazla alışverişine avantajix ödemesi yapmaması sebebiyle. Düşen katsayı ile beraber açıkça zarar oldu. Avantajix normalde kullanmadığım bir şeydi, demek ki varmış bir hikmeti :)

Bir de avantajixle ilgili gözden kaçan bir şey var sanırım. Avantjix yapılan alışverişe geri ödeme yaparken ödenen tutar üzerinden değil, vergi ve kargo parası düştükten sonra ortaya çıkan tutar üzerinden ödeme yapıyor. Bazı mesajlardan bunu hala bilmeyen arkadaşlar olduğunu görüyorum. Bunu da hatırlatmak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.