Şimdi Ara

KREDİ KARTI PUANLARININ KULLANILABİLDİĞİ MARKET VE MAĞAZALAR... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
876
Cevap
350
Favori
214.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Bu dediğinizi ben migrosta yapıyorum genelde...Başka tuyolara açığız elbet.))

Ana sayfada yazan tüm bankaların puanları Lcwaikiki mağazalarında kullanılıyor. Hepsine yazabilirsiniz.
  • axess pehlivanoğlunda kullanılıyor
  • Garanti bankasi bonuslari a101 ve şok marketlerde geciyor, guncel.
  • Zara : Bank o card axxes chip para kullandım.
    Media markt gibi vb. yer arıyorum harici disk alacağım nerede geçer başka bilen varmı ?
    110 chip param var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssschutzstaffel_ss

Zara : Bank o card axxes chip para kullandım.
    Media markt gibi vb. yer arıyorum harici disk alacağım nerede geçer başka bilen varmı ?
    110 chip param var

axess

NT mağazada
    Bimeks
    teknosa
    carrefoursa
    vatan

buralarda geçer
  • ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    Axess chippara BP lerde geçiyor. hafta sonu kullandım.
  • Ykb world 33tl puan var a101 den 60 liralik ürün alırken kullanabilir miyim?
  • HSBC advantage puan var nerede geçer Migrosta geçer mi acaba
  • rmdy kullanıcısına yanıt
    parçalı olarak ödeyebilirsin. 33 lira puan çektikten sonra kalanı ister nakit istersen aynı karttan normal çekim olarak yapabilirsin.
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Migros'ta Akbank hariç tüm banka puanları geçmektedir,bazen postan gözükmeme durumları yaşanabilir,siz ne kadar puanınız varsa söylerseniz çekim yapılır.
  • Kuveyturk puanlari nerde geciyor
  • abdullah abd A kullanıcısına yanıt
    Maxipuanlar geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurNIng

Merhaba,

Migros'ta Akbank hariç tüm banka puanları geçmektedir,bazen postan gözükmeme durumları yaşanabilir,siz ne kadar puanınız varsa söylerseniz çekim yapılır.

Çok teşekkür ederim...
  • Axess puanlarınız hepsiburada.com da kullanılabiliyor
  • benim iki kredi kartım var universiteli için biri maximum isbankasi digeri de maximum ziraat. Ikisinde de 3 er lira puan var. Ogrenciyiz 3 lira bizim için iyi para :) acaba kullanabilir miyim o puanları yoksa biriktirmem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

benim iki kredi kartım var universiteli için biri maximum isbankasi digeri de maximum ziraat. Ikisinde de 3 er lira puan var. Ogrenciyiz 3 lira bizim için iyi para :) acaba kullanabilir miyim o puanları yoksa biriktirmem mi gerekiyor?

1 TL olsa da kullanırsın rahat ol..
  • Akbank Axess Chip paraları şok markette kullanamadım. İşin garip tarafı odea Axess de var onu önce 1 TL normal çekim sonrası puan yüklemesi yaparak kullanıyordum. 3-4 market dolaştım (şok) kullanamadım ekranda gözükmüyor denilmekte. Normal çekimde de slip altında şu kadar puanınız var yazmıyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • saulu kullanıcısına yanıt
    Daha dün kullandım hocam bursa yunuseli şok ta 25 tl chip para ile ödedim axxes kartla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Daha dün kullandım hocam bursa yunuseli şok ta 25 tl chip para ile ödedim axxes kartla.

Slip altında şu kadar Chip paranız var yazıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.