Şimdi Ara

Kredi kartı konusunda önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım şuana kadar hesap kartı kullandım fakat hiç kredi kartı kullanmadım ve şuanda ailemden de kullanan yok...Kredi kartı almak istiyorum avantajları ve en ideal kredi kartı hangisidir ?

Ufak bir soruda sormak istiyorum başvuru halinde kredi kartı elime ortalama ne zaman ulaşır ?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

• bugüne kadar kredi kartın olmadığı için kredi skorun muhtemelen sıfırdır.
    bu nedenle bankaya gelir belgesi vermeden kredi kartı vermezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

bugüne kadar kredi kartın olmadığı için kredi skorun muhtemelen sıfırdır.

Kendimize ait firmamız var hocam ve kağıt üstünde sahibi benim, bu şekilde gelir belgesini nasıl elde edebilirim ?

Firmanın kazancını göz önüne alacaklarsa sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Nasıl değerlendirme yapıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Kendimize ait firmamız var hocam ve kağıt üstünde sahibi benim, bu şekilde gelir belgesini nasıl elde edebilirim ?

Firmanın kazancını göz önüne alacaklarsa sıkıntım olmaz diye düşünüyorum. Nasıl değerlendirme yapıyorlar ?

Serbest meslek sahibiyseniz;
    Gelir vergisi levhası fotokopisi
    Meslek kuruluşlarında alınan üyelik belgesi fotokopisi isteniyor. Maximum kartın sitesinden alıntıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Serbest meslek sahibiyseniz;
    Gelir vergisi levhası fotokopisi
    Meslek kuruluşlarında alınan üyelik belgesi fotokopisi isteniyor. Maximum kartın sitesinden alıntıdır.

Teşekkür ederim hocam,

• Yine de şubeyle görüşmede fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yine de şubeyle görüşmede fayda var.

Hocam bayram sonrası gideceğim, benim sorum hangisi daha avantajlı olur diye...Elektronik eşya almak için kullanacağım,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım şuana kadar hesap kartı kullandım fakat hiç kredi kartı kullanmadım ve şuanda ailemden de kullanan yok...Kredi kartı almak istiyorum avantajları ve en ideal kredi kartı hangisidir ?

Ufak bir soruda sormak istiyorum başvuru halinde kredi kartı elime ortalama ne zaman ulaşır ?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

Benimde banka geçmisim olmadigi için kredi karti vermediler. Bankadada param olmasina ve yurt disi masaim yatmasina ragmen. Sonunda para bloke ederek kredi karti aldim. Kart kullanmaya baslayinca isler kolaylasiyor. KKb puaninda yukseldigi için bankalar seni aramaya basliyor kart ve kredi vermek için.
  • Paraf iyidir kart aidati yok acaip parafpara birikiyor, seni kaziklamak icin ekstra seyler cikartmiyorlar, tavsiye ederim.

Ozel banka kesinlikle tavsiye etmem, word kart istersen de vakifbankinkini al ozel bankalara bulasma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.