Şimdi Ara

Kredi Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allaaaaaaah onların evlerine ateşler salsın inşallah.Bi' kaç gün önce alışveriş yaptığım kredi kartıyla şimdi bir şey alamıyorum.50 kere adres değiştirdim,bilgileri silip yeniden girdim.Paralar cüzdanıma eklenemiyor hala.Hesabım da bloke galiba.Neyim var ki PS4'ten gari,PSN bana düşman gari..

• Ayni sorun bendede var cuzdana para eklenmiyor. Birde her kart bilgini degistirmende 35 kurus 35 kurus aliyor. Bu kadar sacma bir sistem gormedim. Ps4'u satacak duruma geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhanyıldız kullanıcısına yanıt
    Benim işlem geçmişimde tamamlanamamış 100 işlem falan gözüküyor.3-4 lira da kart ekle sile gitti.PSN plus parasını alıyo,30 40 kuruşunu da alıyo,ama ben almak isteyince yok.Bütün forumlara baktım çözümü yok arkadaş.Sonynin yetkilileri hem ilgisiz,hem bilgisiz,hem de yeteneksiz.PSN Kart ile Paypal gelse bari Türk PSN'e kurtulsak.
  • US PSN'e geç.
  • Ultimate Team'i bırakmak istemiyorum şimdi,keşke önceden US açsaymışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Ultimate Team'i bırakmak istemiyorum şimdi,keşke önceden US açsaymışım.

Hala US PSN kullanma şansın var:
    Ayrı bir US PSN açıp Primary yap.
    Oyunları US PSN'den alınca TR PSN(UT bulunan)'de de kullanabilirsin.
  • cagkan1905 C kullanıcısına yanıt
    FIFA Points almak istersem nasıl alıcam? Zaten çok PSN kullanmam genelde kutulu alırım oyunları da.Bazen iyi fırsatlar geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı Borç Taksitlendirme
    13 yıl önce açıldı
    Kredi Kartı Limiti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

FIFA Points almak istersem nasıl alıcam? Zaten çok PSN kullanmam genelde kutulu alırım oyunları da.Bazen iyi fırsatlar geliyor.

PSN'in kartla ilişkisini kes, tekrar bağla. Bu işlemin üzerinden 72 saat geçtikten sonra bir daha dene. Bir yerde duymuştum bunu.
  • Aynı sorun bende de var internette de çözümü yok , toplu dilekçe tarzı bir şey mi yazsak, points almak istiyorum kart bilgisi geçersiz diyor.
  • Sanal kart tercih edin mutlaka sorun azalır. Bir de Bankanız ile de görüşün küçük bir ihtimal sorun ondadır. O paraları kartın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için çekiyorlar ama iade etmeleri gerek diye biliyorum. İngiltere'deki bir sanal postan çekiliyormuş bizim tr psn. Ondan da sorun çok oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Ayni sorun bendede var cuzdana para eklenmiyor. Birde her kart bilgini degistirmende 35 kurus 35 kurus aliyor. Bu kadar sacma bir sistem gormedim. Ps4'u satacak duruma geldim

Tamamen insanları soymak için yapılan bir eylem. 35 kuruş nedir? Birde binlerce insan değiştiriyor.
  • Ya yeter dedim,sildim kredi kartını ekledim tekrar,denedim denedim olmadı,sıkılıp bıraktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.