Şimdi Ara

Kredi ile araba almak !!! (karar verildi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
7.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benzer durumdaydim, reno 19 aldim o zamanlar. sanirim ogretmensiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz.



    Kredi işine gireceksiniz en azından yarısını nakit vermelisiniz bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok gereksiz olur. para biriktirmeyi öğrenin. yatırım yapmak isterseniz yapın, altın dolar vs o size kalmış. istediğiniz para birikene kadar yıllık araba kiralamayı düşünebilirsiniz. aldığınız kredinin geri ödemesinden ucuza gelmiş olur hem de yıllarca borç ödeme külfetine de bulaşmamış olursunuz.
  • Borca kötü alışmışsınız hocam hele bir şimdiki borçları kapatın sonra gelirden birikim yapıp alırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ki ödemede sknti cekmem diyorsanız alınır tabiki niye alinmasin,kicimdaki donu bile krediyle aldım ben birikim yapamıyorum belki kredi faizi ödüyoruz ama alınır bu aracım 3. Aracım hepsinde krediyle aldım wala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliga 2. Entarim olacak ama



    Burda alma etme alma yapma diyen 10 kisiden 7 si bu gelir gider dengesinede ilk onlar alir onu solim



    Memlekette herkes hesap uzmani akilli yatirimci ama kredi karti borcundan gecilmio ortalik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biraz birikim yapana kadar çok ihtiyaç olduğunda kurumsal rent a carlardan işinizi görebilirsiniz. Çünkü araç almakla bitmiyor, masrafıyla geliyor. 15, 20 falan biriktirdikten sonra belki 10 15 daha çekilip size sıkıntı çıkartmayacak bir araç alınabilir. Allah kolaylık versin.
  • Arabayı almakla bitmiyor ki; kaskosu var sigortası var vergisi var muayenesi var lastiği var yağı var suyu var gazı var benzini var arızası var şusu var busu var yani araba yürütmek kolay bir is degil bunlarında hesaplanması gerek.Yoksa aldın arabayı koydun kapıya yine bir işe yaramayacak, ben sizin dediğiniz gibi aldım 3 senedir borç ödüyoruz hala bitmedi çok şükür az kaldı ama çok sıkıntı çektik.Size tavsiyem kesinlikle elinizde peşin parayla gidip alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen1200 -- 20 Haziran 2017; 11:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30a degilde 10liraya alin. Madem borc var daha cok yuklenmeyin. Elibiz rahatladiginda satar ust model alirsiniz. Veya motosiklet alin en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuammA_

    Biliyorum ama şöyle de bir durum var zarar etmeyecek bir araba alırsam en azından 2 yıl sonra araba elimde kalacak öteki türlü imkanı yok para biriktirmenin:( savurgan biri değilim ama para tutmayı da pek beceremiyorum. Birde zamanında arabasızlığın çilesini çok çektiğim için şu an araba siz kalmak zoruma gidiyor.

    Kredi yüzünden 11bin lira fazla ödemeyecek misiniz? Arabayı zarar ettirmeyen şekilde nasıl alıyorsunuz anlamadım. Zaten başından zararlı, öteki giderleri hiç saymıyorum bile. Gitmeyin ne olacak, arabasızlık ölüm değil ya. Kendinizi zora sokmaya gerek yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bayram için gerekli ise araç kiralamak,yok onun dışında da gerekli ise 30 bin tl lik araç yerine,ikinci eli hızlı,parçası bol,bakımı ucuz araçlar tercih edilebilir.Memleket çok uzak değil ise broadway,uzak ise palio tercih edilebilir.Güzel bir palio 20 bin tl ye alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 7700 tl eve giren para adamın kafasını deler be 😁

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin ol o haberlerde izlediğin insanlar ben kredi çekeyim borç yapayımda cinnet geçirip ailemi keseyim diye değil aynı senin gibi pembe hayallerle dalıyorlar boylarını aşan sulara.Başına bi bela almışsın zaten bitane daha alıpta Kendinle beraber aileni de boğma. İmkanın varsa al parana göre 15-20 liralık bi araba gitsin..
  • 3284 kredi ne kredisi acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba alaacğına uzun dönem kirala daha iyi. masrafı vs. olmaz sigortasıyla uğraşmazsın. aldığın verdiğini bilirsin sürprizle karşılaşmazsın. aracının değeri düştü mü çıktı mı umrunda olmaz. seneye yenisi mi çıktı? satma bilmem ne uğraşmaz diğerine geçersin. Hele tanıdık bir şirket varsa vergiden düşme payını da paylaşırsın mis gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 22tupac


    ben ev alırken çektiğim krediye 38000 lira faiz ödedim sen araba alırken 11000 faiz ödeyeceksin
    benim ev 65000 lira değer kazandı+kira vermedim
    senin araba habire cepten yiyecek
    bu şartlar altında yazık olur parana

    Gayet açıklayıcı olmuş bu yorum.
    Sürekli cebinizden yiyecek. Gerekli durumlarda kiralayın, daha sonra borç yükünüz hafiflediğinde girişin bence kredi mevzusuna.

    Şu haliyle kredi çekerseniz yaşam kaliteniz ciddi anlamda etkilenir. Acil para ihtiyacı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, ne olur olmaz bu kadar borca girmeyin bence.
  • Aylik 8000 tl ile nasil araba alip duzgun gecinemiyorsunuz anlamiyorum o paraya hem ev hem araba alinir hemde birde ustune ortalama bir sekilde hayat devam ettirilir. Vallahi benim eve 4000 tl giriyor simdi araba almayi dusunuyorum 30 bin civari ustune birde kiradayim ve yeni evliyim. Fakat tek artim hic borcum yok.



    Anlayamadigim konu 8000 tl aylik gelirle nasil bukadar borcun icine girip birde hicbirsey sahibi olamiyorsunuz bana enteresan geliyor açıkcası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğen butonu bir tek bende mi gözükmüyor ?
  • 15-20 bin liralık bir araba mantıklı olabilir.Ucuz arabaya binmek istemem derseniz kiralayın.Bir ton faiz ödemek yerine kiralamak daha kârlı iş olur.Ayrıca geliriniz gayet iyi düzeyde.Her ay 700 TL ev kiranızı çöpe atacağınıza Biraz daha ekleyin Ev alın.İlerde rahat eder istediğiniz arabayı alırsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.000 tl borcum kaldı kredi kartlarıyla vs birlikte 1 yıla temizleyip kredi kartımın limitinide 1000 tl yapıp bankalara bulaşmadan yaşayıp gitmek istiyorum.



    İlla kredi çekilecekse bile 12 aydan daha fazla vadeye kesinlikle girilmemeli. Size tavsiyeme gelecek olursak çok iyi geliriniz var , önce mevcut borçlarınızı kapatın bayramda seyranda araç kiralayın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.