< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vakıfbankdan 3 gün önce konut kredisi kullandım 2.4m 102 bin hayat, 10bin konut 4bin ferdi kaza 13bin kusurde kazandiran tarifr kesilmisti, subeye 4 u icin dilekce verdim ve hayat haric digerleri ayni gun yatti, hayat sigortasi icin ise aciklamali sekilde yerine benzeri hayat sigortasi yapmaniz gerekiyor diye cevap attilar, bende hdifiba dan ayni sigortayi tum kosullara dikkat ettirerek kestirdim 34 bine bugun,(yas 33 8 yillik 2.54 oran 2.4m kredi icin) 3 gun eksik var diye yine red vermisler tabi sube basvuruyor ben sadece dilekce ve police dekont verdim, tahminen ayin 10 unda kredi kullandim yeni sigorta 13unde basliyor diye yazmislar ama yasal olarak zaten boyle bir haklari da yok dedi hdifiba, bende tekrar 1 ay daha uzaticam yeni policeyi ve pazartesi tekrar gondericem dilekcemede ozmn 6 gun olucak fark 6 gunu kesin gonderin diye de eklicem, tahminimce 14 gunluk iade hakkimi bitirmem icin oyaliyorlar ama pazarteside dilekcem red edilirse tuketici hakem heyetine basvurucam, bddk hakem heyetinin 2026 yili icin 51 bin tl ye kdr yaptirim hakki varmis, o yuzden direk tuketici hakem heyetine basvurucam son care olarak zamanda gecmeden, (onlarda 180bin kusur sanirim yaptirim tutari max) sorum şu bu durum hakkinda daha detayli bilgisi olupta yol gosterebilecek birisi var midir, Sigorta geriye donuk kesemeyiz dedi cunku ve baska firmalarda da bu sekilde hayat sigortasi kesen bulamadim cok arastirdim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 13 Şubat 2026; 23:57:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Verilmis kredinin orani siz onaylamadan degismez, ben daha once kullandigim tum ihtiyac kredilerinde sigortalari iptal ettirdim hic bir sorun olmadi, ayrıca bilgi kirliliği şeklinde dolaşan kısım bankanın kredi kullanmadan önceki sigortalı ve sigortasız olan teklifleri var ordan kaynaklı, sadece banka isterse size gelecek tekliflerinde sigortali uygun olan teklifi sunmama durumu olabilir, o da ancak konut kredisi gibi kredilerde fln hayat sigortasini iptal ederseniz fln olur, ben daha once parayi aldigim gun hep basvurdum iptal icin hic oran degismedi ve de kredi kullanamama gibi de bir sorun yasamadim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 14 Şubat 2026; 0:2:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Uygulamadan ya da siteden vakifbanka talep atin size olumsuz cevap yazisi gonderiyolar mail olarak onu kullanabilirsiniz, talep menulerinde hersey yok yakin olan bir secenegi secip ilerleyin, detayli aciklayin 1 gun sonra donerler olumsuz olarak, paranizi birakmayin alirsanizda o calisan bayana gidip bilgiyi ogrendiginiz yeri ve iptal ettiginizide iletin ki bidaha bu kdr kimin bilgi verdigini merak etmesin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal52 -- 14 Şubat 2026; 0:10:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
getirden 2.49 ile 100.000 tl 9 ay vadeli krediyi çektim 5100 tl sigorta kestiler iade için aradığımda faiz oranının değişeceğini söylüyorlar. tüketici kredisi sözleşmesine baktığımda uygulamada 2-3 ve 8. maddelerde böyle bir değişiklik olamayacağını yazdığını söylememe rağmen prosedürümüz böyle diyip kestirip atıyotlar. buradan iadeyi alan oldu mu? |
|
merhaba arkadaşlar geçen sene ziraat bankasından konut kredisi çekmiştim hayat sigortası için otomatik ödeme talimatı yapmışlar ve iptal edilemiyor. ziraat bankasından kredi çekip de bu sigorta ödeme talimatını iptal ettirebilen oldu mu |
|
Hocam merhaba. Akbank krediye bagli sigortayı iptal edince oranlar değişiyor mu. Çektim bende 0.99 la sözleşmede iki secenek gördüm bi 0.99 la hesaplamış birde 4 kusurle. Ben 0.99 çektim ama sigortayı iptal edersem odeme tutarları değiştirmi acaba faiz değişirmi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Halkbanktan hesaplı evim konut kredisi çektim. 1m için o sigorta bu sigorta paket falan 150bine yakın masraf çıkarttılar. Başvuru şartlarında da bunlar yazıyordu. Bu sigortaları iptal ettirebilir miyim? Daha önce ettiren oldu mu? Kredinin kampanya linkini de ekliyorum https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/konut-kredileri/hesapli-evim-konut < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|