Vakıfbankdan 3 gün önce konut kredisi kullandım 2.4m 102 bin hayat, 10bin konut 4bin ferdi kaza 13bin kusurde kazandiran tarifr kesilmisti, subeye 4 u icin dilekce verdim ve hayat haric digerleri ayni gun yatti.
Hayat sigortasi icin ise aciklamali sekilde yerine benzeri hayat sigortasi yapmaniz gerekiyor diye cevap attilar, (daini murtehinli fln)bende hdifiba dan ayni sigortayi tum kosullara dikkat ettirerek kestirdim 34 bine bugun,(yas 33 8 yillik 2.54 oran 2.4m kredi icin) 3 gun eksik var diye yine red vermisler tabi ben dilekce dekont ve policeyi subeye veriyorum sube basvuruyor ve bana gelen cevabi sifahi olarak aktarıyor.
Tahminen ayin 10 unda kredi kullandim ve kendi sigortalari 10unda basliyor yeni sigorta 13 unde basliyor diye yazmislar ama yasal olarak zaten boyle bir haklari da yok dedi hdifiba, bende tekrar 1 ay daha uzatarak belki yaparlar diye yeni policeyi de pazartesi tekrar gondericem subeye dilekcemede ozmn 6 gun olucak fark 6 gunu kesin gonderin diye de eklicem, tahminimce 14 gunluk iade hakkimi bitirmem icin oyaliyorlar ama pazarteside dilekcem red edilirse tuketici hakem heyetine basvurucam,
Bddk hakem heyetinin 2026 yili icin 51 bin tl ye kdr yaptirim hakki varmis, o yuzden direk tuketici hakem heyetine basvurucam son care olarak zamanda gecmeden, (onlarda 180bin kusur sanirim yaptirim tutari max) s
BU durum hakkinda daha detayli bilgisi olupta yol gosterebilecek birisi var midir, Sigorta geriye donuk kesemeyiz dedi cunku ve baska firmalarda da bu sekilde hayat sigortasi kesen bulamadim cok arastirdim