Şimdi Ara

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
777
Cevap
66
Favori
127.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çözüm buldunuzmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat sigortası iptal edilemez çocuk oyuncağı değil bu işler

• realacc kullanıcısına yanıt

tahsis ücretini alabilmenin tek yolu krediden caymadır,süresi içinde.

• Ben çatır çatır ediyorum. Siz neye dayanarak iptal edilemez diyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hp_anka H kullanıcısına yanıt

Yasiyacaginizin garantisini kim veriyor ben ölmem falan diyosunuz herhalde

• O ayrı bir konu. Edemezsiniz demek ayrı bir konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir Finans'tan çektiğim kredinin hayat sigortasını iptal etmek istediğimde faiz oranı 3,80'den 5,80'e çıkıyor. Faiz oranı değişmeden iptal etmek mümkün mü? Şimdiden teşekkürler.

• Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi çekip sigortayı iptal ettiren var mı? yada iptal edebiliyormuyuz?

• Halkbank konut kredisi için hayat sigortası iptal eden oldu mu? Sigortayi iptal etmekten ziyade kendi sigortacima daha uyguna yaptırıp bankanin dayattiği kazik sigortadan kurtulmak istiyorum.

• mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    Sayın hocam Akbanktan kredi çektim AKSIGORTA POLIÇE...ve AGESA PRIM ÖDEMESi adı altında 2 parçada para aldılar ben nasıl geri alabilirim teşekkürler #realacc @realacc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 19 Mart 2025; 12:53:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • realacc kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, kredi faiz oranında bir değişiklik oldu mu?

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

hayır

• Ben de dün iptal ettim faiz oranında değişiklik olmadı.

• Ziraat bankası için bilgi vereyim.

Hayat sigortası dahil yapılan 4 ek sigortanın hepsini iptal ettim ücret iadesini aldım.

Öncelikle yapılması gereken Süper Şube programına başvurmak. Onay geldikten sonra mobilden Süper şube - Talep belge gönder - Yeni talep aşamasından talep oluşturmak. Kendi yazdığım dilekçenin fotoğrafını çekip yükledim, saatler içerisinde iptal oldu. Konunun başında en beğenilenlerdeki @cono01 'in mesajını direkt alıp düzenleyip gönderdim.

#konut #eşya paket #hayat #ailem güvende #bes

• quote:

Orijinalden alıntı: ApexiRubber

Ben de dün iptal ettim faiz oranında değişiklik olmadı.

Hangi bankadan iptal ettiniz acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

Garanti ve Denizbank, 15 gün geçince iptal etmiyorlar ama bilginiz olsun, krediyi aldıktan 15 gün içerisinde iptal etmeniz lazım. Garanti biraz uğraştırdı BDDK'ya şikayet oluşturdun.

• Halkbank hayat sigortası iptal eden var mı? İptal edip yerine dışarıda sigortacıma yaptırmak istiyorum, faizler artar diyor bankacı. Böyle bir hakları var mı?

• _conscript_ kullanıcısına yanıt

Hocam bankanın yaptığı sigorta poliçenizde başka bir sigorta şirketinden aynı süre, tutar ve daini mürtehin kredi kuruluşu olmak kaydı ile 1 ay içinde yeni poliçe ile değiştirilebilir hükmü yer alır. Siz o hükme istinaden poliçe şartlarını sağlayan yeni bir kredi hayat sigortası yaptırıp, o maddeyi ilgi tutacağınız bir dilekçenizle bankacınıza verin tıpış tıpış faiz değişikliği vs yapmadan değiştirmek zorundalar. Mırın kırın ederlersede Tüketici hakem heyetine başvurur, BDDK ya başvurur yeni eski sigorta poliçenizi belge olarak sunar alırsınız.

• ApexiRubber kullanıcısına yanıt

Hocam Selamlar,

Garanti Bankası için farklı bir sigorta poliçesi yaptırdım. Şubeye gittiğimde bilmiyorum dediler. E-Posta üzerinden değişiklik işlemi sağlanıyor mu ?

Bilgi verebilir misiniz ? Kredi çekeli 13 gün oldu henüz.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.