Şimdi Ara

Kredi borcum borcum başka bankadan gorünürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum üyeleri ihtiyaç kredisi çekilirken başka bankaya ödediğim konut kredisi görünürmü çünkü banka bana tüketici yani diğer adıyla tüketici kredisinde gelir birleştirilmesi yapilmiyor dedi bu şekilde size kredi çıkmaz dedi tek başina maaşım istediğim krediye yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence görünür. Banakalar Findeks adı altında bir puanlama sitemi kullanıyor ve buradan aldığınız raporda bütün bankalarda olan kredi borçlarınız listeleniyor yani ortak bir havuz kullanıyorlar.
  • görünüyor findeks aracılığı ile

• Tabiki görünür..toplam borç..aylık toplam kredi ödemelerin...ödeme düzenin...hattın üstüne aldığın telefon borcu varana kadar

• Peki bir araba buldum arabanın yaşı 11 olduğu için araç kredisi çıkmıyor yaş sınırı bankalara göre değişiyor 5 ile 8 yaş peki benim kardeşim ev alıcak peşin parayla evi benim üstüme alacaklar konut kredisi olarak çeksemde öyle alsam arabayı olurmu banka krediyi bana verirmi elden 33000 tl olarak çekebilirmiyim konut kredisini şu an yaklaşık 1400 tl oturduğum evin kredisini ödüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 25 Mart 2018; 13:21:7 >
  • ihtiyaç kredisi sorman lazım. Kkb puanın gelirin giderin önemli. Evle arabayla ilişkisi yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.