Şimdi Ara

KRALLAR KARMASI AYT NETLERINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MERKEZ YAYİNLARİ:

BİLGİ SARMAL:

MF:

ÇAP :

YAYİN DENİZİ:

HİZ RENK :

Yarin cozmeye basliyorum,cozdukce siz de netlerinizi yazarsanız kendimizi kıyaslama açısından iyi olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BES : Edeb-sos1 25.25 civarı, mat 36.75 net (edebiyatta bildiğim şeyleri bile yanlış yaptım) Matematiği sınava göre kolay gibiydi, zamanın bol olmasından dolayı güzel net çıkarabildim mat adına.

MERKEZ YAYİNLARİ:

BİLGİ SARMAL: Edeb-sos1 31 net, mat 33 net. Kaliteli denemeydi.

MF:

ÇAP :

YAYİN DENİZİ:

HİZ RENK :

Ben de çözdükçe güncelleyeceğim hocam. Ama hepsini bir anda yemeyi düşünmüyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 14 Mart 2019; 1:27:12 >
  • Hocam krallar karmasını çözmüyor musunuz yoksa konuyu mu unuttunuz?
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Denemeden memnun kaldınız mı ve çözümleri varmı
  • beyler almayı dusunuyorum alanım ts edb bolumu ve sos2 cozucem sızce denemenın zorlugu nasıl ?
  • @savcınız Hocam 2 tanesini çözebildim, aldığımdan beri hastalıklar peşimi bırakmadı.(bahaneler bahaneler)

Bes kolay seviyeydi ama sonuçta farklı bir yayın ve sorular. 7 tane farklı yayın aytye yönelik ayrı ayrı denemeler hazırlamış. Tytde çok fazla deneme seçeneğimiz var ama aytde yok. Farklı yayınlardan farklı sorular görmek güzel, bence alınmalı. Sarmalı da beğendim denemesini.

EK: Çözümleri var hocam. Barkodla okutabilirsiniz ya da bu siteden seçebilirsiniz. Tabii hiç sevmedim çözümlerini, sadece cevap anahtarı hatalı mı değil mi diye yanlışımı anlamaya çalıştım. Adamlar pek anlatmıyor gibi..

@samet525299 Hocam sarmalda, sos1de edebiyat güzeldi. Tarihte bilgi soruları çok zor değildi ama ağırlıktaydı (10 sorudan sekizi), coğrafya da kaliteliydi ama bir soru saçma geldi bana (yapamadığım için sinirlenmişimdir ) Sos2 çözmüyorum ben, sonradan çözüyorum genelde. Sizin için baktım, bence sorular kaliteli.

Her yayın aynı kalitede değildir tabii, bence ne olursa olsun alınmalı. 7 farklı yayın sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 14 Mart 2019; 12:54:59 >

• BES :

MERKEZ YAYİNLARİ:

BİLGİ SARMAL:

MF:

ÇAP :

YAYİN DENİZİ:

HİZ RENK :

UP nisanda çözmeye başlıyacam gğncellerim çözdükce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 TYT 60 AYT Sıralama
    5 yıl önce açıldı
    ayt kimya nasıl fullenir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse güncellememiş :dd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.