Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. wifi sorunu yazılımsal bir sorun değil, teknik sorun. güncelleme sonrası cihaz performansında her hangi bir değişiklik oldu mu? |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazı çıkarttım taktım düzeldi.Bu kart takılı kalması gerekiyormu.Android box tecrübem yok.Kurulum için birşey yapacakmiyim.Bi yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
cihazi genelde iptv icin kullandigimdan dolayi performansi icin birsey diyemem. |
SMS onayı almadığım özel mesajları görüp yanıtlayamıyorum. Sakıncası yoksa buraya yazabilir misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 13 Mayıs 2021; 10:0:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony 55xf9005 TV, Pioneer VSX-1131 AVR, Philips Hue HDMI Sync Box, Philips Hue Lightstrip Gradient, Polk Audio CSi A6, Heco Victa Prime 702, Polk Audio DSW PRO 550wi, Audio PRO Stage 22, HyperX Revolver S, Xiaomi Mi Box, Zidoo Z9X, Xbox Series X, Playstation 5, Asus RT-AX82U Gaming Router, Thrustmaster T598 Direct Axial Drive Direksiyon Seti Music Setup: Rotel RA-12, Monitor Audio Bronze 2, Pro-Ject 1Xpression III Comfort, Zidoo Z9X, Topping D50S PC: MAG X870 Motherboard, AMD Ryzen 9 7950X3D, RTX 4070 Ti Super, 64GB Ram Apple Mac Mini: M4 Pro, 24GB Ram Dell S3422DWG Ultrawide Monitör, Philips Hue Play gradient lightstrip, EverSolo H2 ES9038Q2M DAC, Kanto YU4 Active Speaker, Definitive Technology Descend DN8 Subwoofer, Havit Gamenote GK50 Pro Microphone, APC BGM2200B-GR Gaming Ups |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hocam goruntu gidip geliyor 1 saniyeligine , daha onceden yoktu.Tesekkur ederim bi bakayim ekran ayarlarina < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam cok tesekkurler , ekran ayarlarinda hd to sd yi off a getirdim sanirim ise yaradi ekran gidip gelmiyor 2 gundur sukur.Son birsey daha var ben cihazi mouse la kullaniyorum da mouse bazen bug a giriyor gibi ekranda donarak ilerliyor yani gecikmeli ilerliyor ve bi kere basladi mi cihazi kapatip acana kadar devam ediyor bu sorun.Isı yı kontrol ediyorum ısınmamıs , ram e bakiyorum sadece 1 gb i kullaniliyo daha 3 gb yeri var.Oylr islemciyi yoracak birsey de yapmiyorum.Mouse imleci neden oyle ara sira donmaya basliyor anlamadim cozemedim de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 21 Mayıs 2021; 13:40:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farenin pilini kontrol ettiniz mi, bazen pil yüzünden saçmaladığı oluyor. Birde usb portuna takılı diğer cihazlarla çakışma yapa bilir. Tüm portları boşaltıp deneyin, Farenin usb portunu değiştirmeyi deneyin. Otg portu varsa o portu deneyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 21 Mayıs 2021; 14:36:35 > |
Değerli arkadaşlar Beelink King ile İPTV üzerinden canlı yayın veya dizi vs izlerken arka planda bildirim sesi ile beraber yayın kesiliyor uygulamaya dönüyor cihaz bunun nedeni nedir tüm uygulama bildirimlerini kapattım deli olacam çok sıklıkla bunu yapıyor arka planda devreye girip yayını kesen nedir acaba başına gelen oldu mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altay adımlı -- 22 Mayıs 2021; 18:19:39 > |