Şimdi Ara

kpssyi geçen yıldan zor yapmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok zorlandım,türkçe paragraflar uzundu ama kolaydı bide alanım olduğu için dil bilgisi dahil full yaptığımı düşünüyorum fakat illa bir yerden fire vericez arkadaş,tarihi full yaparım her sınav bu sınavda aşırı zorlandım,çok zor sormuşlar sanki,tarihten epey yanlışım çıkar,coğrafya kolaydı,vatandaşlık zor sorulmuş,tarih ve atandaşlığı yapamadım,türkçe de paragraflar uzun olduğu için en sona matematiği bırakmıştım,sosyal ve türkçe bittiğinde 10 dakikam kalmıştı,matematikte bir kaç soru salladım çıktım,yine olmadı.

eğitim bilimlerine de girdim,nispeten daha kolaydı,aslında tarihi fulleyebilsem atanırdım,illa bir yerden fire vericez arkadaş,tarihe güvenirdim tarih yanılttı la.aşırı detay,bilgi soruları vardı,gidin o soruları tarih alan sınavında sorun birader.

not: albert camus ve tolkien ile ilgili bir soru geldi onlar iyiydi,kim hazırladıysa selam olsun ikisini de severim lakin 1-2 soruda da cbyi zorla övmüşler,güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 4 Ağustos 2022; 8:33:21 >

• tarih kötü

mat 10 soru salladım tutarsa iyi tutmazsa gg

güncel sorular kötü

diğerleri iyi

bakalım ne olacak.

• Ben de girdim la. 70-75'i geçersem başvuracağım birkaç yere bakalım nasıl olacak.  

• O kadar merak ediyorsan, sonuçlar açıklandı bakarsın :D eğitimden net beklentin ne? ben sanırım bi 65 net civarı alıcam. Güncel için youtubedan güncel blgisi veren kanallar var, oralardan çalışabilirsin. ( veya çalışabilirdin :D)

• güncel sorularda zaten 4'ü edebiyat 1'i uzaydan sormuşlar,öyle güncel soruya...

evet beklediğim gibi tarihte gg olmuşum,beklediğimden de fazla yanlışım çıktı,12 falan yanlışım var,bundan önceki ne gariptir ki sınavda fullemiştim tarihi...

coğrafya full

vatandaşlık da kötü yapmışım,

20'e yakın yanlış var,

genel yetenek cevaplarımı net hatırlamıyorum ama 30 küsür net var işte.

eğitim biimleri de 40 net falan.

tarih yüzünden gg olacak bu sefer illa bir yerden fire veriyoruz,olmuyor aw.

@Fallen Angel by A.C

• Eğitimin baya düşükmüş.. Ben 1 pegem soru setini bitirdim sonra, uzmankariyer, pegemin denemelerini falan çözdüm hep. 65 falan bekliyorum işte. Benim de tarih iyi coğrafya kötü ya kdqkowk, gk den 2 doğruyu işaretleyip, sonra silmişim. Kendime güvenemedim diye :( Gitti 2 net ..

Geçmiş olsun, bu sene tekrar hazırlanacaksın sanırım o zaman?

• Hala kpssyle bir yerlere girebileceğini düşünenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üç sınavdan en etkisizi eğitim,o yüzden çok kasmıyorum,full yapsam da 20 net yapsam da aşırı farketmiyor,kpss lisans ile alan önemli,alanı fulle yakın yaparsam bir şeyler olabilir yoksa zor,atanmak için kpss lisanstan en az 80 net yapmak gerekiyor,alana güveniyorum bakalım ne olacak ama bu yıl zor gibi,gerçi sıralamalar da değişebilir,herkes sınavın zor olduğunu söylüyor,genellikle türkçe ve tarih yapılamamış,türkçe'yi yaptım da tarihi yapamadım.

@Fallen Angel by A.C

• Yanılıyorsun hocam   gy %15- gk %15, eğitim %20 etkiliyor. Aslında eğitim daha değerli :)

@the__executioner__ Öğretmenlik için evet?

• tamam işte kpss lisans %30 olmuş oluyor ?

@Fallen Angel by A.C

• Fallen Angel by A.C kullanıcısına yanıt

Son dk kpss haberlerni görmüşsündür umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihde gereksizdi bazı sorular. Yediiklim denemede de önceden sorular çıkmış muhabbeti var bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.