Şimdi Ara

Kpss`ye girme hakkım var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar ben 4 yıllık üniversite okuyorum 2.sınıfa geçtim ancak kpss'ye girmek istiyorum tabi lise için olan versiyonundan :) buna girmek için hakkım var mı araştırdım ama lise ve önlisans okullarından mezun olacak durumda olanlar girebilecek diyor bazı kaynaklarda.Şimdi boşu boşuna 35tL den olmayalım ne de olsa öğrenciyiz paramız kıymetlidir :) görüşürüz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne alakasi var tabi ki girebilirsin ben de senin gibiyim bu sene ikinci girisim olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Ne alakasi var tabi ki girebilirsin ben de senin gibiyim bu sene ikinci girisim olacak

peki hocam birkac sorum daha olacak ben ilk defa giricem icin sinav merkezinde basvuru yapmam lazim benim bi arkadas tatilde de onun kimlik no su ile ona da sinav merkezinden basvuru yapsam olur mu o da ilk girecek ayrica son basvuru tarihi nedir sinavin.bankaya para yatirirken ne diye yatiracam?cevaplar icin tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Ne alakasi var tabi ki girebilirsin ben de senin gibiyim bu sene ikinci girisim olacak

peki hocam birkac sorum daha olacak ben ilk defa giricem icin sinav merkezinde basvuru yapmam lazim benim bi arkadas tatilde de onun kimlik no su ile ona da sinav merkezinden basvuru yapsam olur mu o da ilk girecek ayrica son basvuru tarihi nedir sinavin.bankaya para yatirirken ne diye yatiracam?cevaplar icin tesekkurler..

Kendi TC'ne yatıracaksın parayı. Başvurular bireysel olacak mektup e posta ile kabul edilmez. 11 temmuz son
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.