Şimdi Ara

Kpss ye girecegim fotoğraf değiştirmediler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. Kpssye gireceğim ancak fotoğrafımın gecerlilik süresi aylar öncesinden bitmişti. Ben de aradan çıksın diye ösym bürosuna gittim fotoğrafımı degistirmek için. Ancak sınav döneminde olunmadığı için değişiklik yapılamayacağını söylediler. Bana mantıklı gelmedi şahsen. Süresi bitmiş olan fotoğrafı sınav dönemine kadar niye bekliyeyim değiştirmek için. Var mı bununla ilgili bilgisi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şu an ÖSYM'de aktif bir işleminiz bulunmadığından dolayı süresi dolmuş bir fotoğraf hiçbir sakınca yaratmaz. Hem sınava başvuracağınız zaman gidip yenilettiğinizde daha güncel olacağından dolayı fotoğrafınız şimdiye oranla daha geç zamana kadar geçerli olur. O yüzden fotoğrafın sadece başvurularda yenilenebiliyor olması bence mantıklı bir karar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nForcer

    Şu an ÖSYM'de aktif bir işleminiz bulunmadığından dolayı süresi dolmuş bir fotoğraf hiçbir sakınca yaratmaz. Hem sınava başvuracağınız zaman gidip yenilettiğinizde daha güncel olacağından dolayı fotoğrafınız şimdiye oranla daha geç zamana kadar geçerli olur. O yüzden fotoğrafın sadece başvurularda yenilenebiliyor olması bence mantıklı bir karar.

    Tesekkurler cevap için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.