Şimdi Ara

kpss tercih yapıp gitmezsem nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • kpss tercih yapıp gitmezsem nolur, yuksek bir puan aldım öylesine bir kaç yeri yazasım var ama tutarsa gidemem mezuna kaldım uniye hazırlanıyorum zaten tutupta gitmezsem benden sonra gelenler gidecektir hakka girme gibi birşeyim yok kısada tutupta gitmezsem nolur benim bu ygs-lys sürecime etki yapar mı obp mi filan kırarlar ilerde memuriyette sıkıntı çıkarırlar mı filan ?

• Obp konusunda değil ama ileriki zamanda memuriyet sıkıntılı oluyor
    Detaylı araştırmak lazım
    Puan kaç hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi obp de sıkıntı olmaz ama memuriyet konusunda 2-3 yıl civarı bir süre KPSS ye giremiyosun
    Puanın iyi , şimdi olmazsa yazın olur bir şekilde .tercih yapıp gitmezsen gelecek atamaları kaçırırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ''Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir. Ey Türk, titre ve kendine dön” BİLGE KAĞAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.