Şimdi Ara

KPSS P3 nedir? Hangi sınava girmek gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    KPSS P3 için hangi KPSS ye girliyor? Su anda basvurusu suren lisans KPSS ile bu puan türüne başvurabiliyor muyuz? Yoksa önlisans icin mi gecerli? KPSS olaylarını hiiç bilmiyorum . Bilen arkadaslar anlatırlarsa sevinirim. Tesekkurler.

tesekkurler
  • KPSSP3 Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Bu kadro için Üniversitelerin İletişim Fakültelerinin, halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünden mezun olmak veya yukarıda sayılanlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. bu lisans sınavına gireceksin.
  • Slm surfer, başlığı görünce dünyadan koptuğumu anladım. Bi kaç gündür sunumlarla ugraştıgımdan benim için ne kadar kıymetli olduğunu seninde bildiğin kpss den bihaber kaldım. Linkte bir dosya var, puan türlerinin kat sayısı. Yani KPSS 3 puan türünde sana en çok getirisi olan bölüm hangi görebilirsin. Tabi diğer puan türleri içinde. AYrıca dosyada puan türleriyle nereye başvurabileceğin yazıyor.

Genelde kamu bankaları memur alımlarında bu puanı istiyor. Ziraat, Vakıf ve Halk gibi. Ancak senin hangi puandan çok nereye girmek istedigin önemli. Onun puanına göre değerledirilecek. Sınava girersen bilmiyorsan bile her bölümden işaretle. Yanlış bile olsa 1 tane işaretle ki puan türlerinin tamamı hesaplansın. Misal hiç muhasebe yada maliye işaretlemezsen ozaman bununla ilili olan tüm puan türleri hesaplanmaz. Örnegin ben geçen sene muhasebe yapmadım ve bazı puan türlerim hesaplanmadı.

İngilizceyede agırlık ver P4 hesaplansın işine yarayabilir.

http://www.sendspace.com/file/nwgnve

• Sagol cem. yani anladıgım kadarıyla 8 mayısa kadar basvuru o olan KPSS sınavına kaydolmak gerek. Benim asıl merak ettigim P3 puan türünün bu sınav icin mi yoksa ortaogretim mezunları icin yapılan kpss ( kpss B sanırım) gecerli oldugu idi.. eger oyleyse basvurayım diyorum

Bu arada link calısmadı :(

edit: simdi calıstı.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 2 Mayıs 2008; 1:27:14 >
  • Senin zaten bitiyor bu sene, gireceğin sınavda bu zaten. Tavsiyem mümkün mertebe sayısal kısım başta olmak üzere GY GK ve İNG elinden geldiği kadar yapmak. Sonrada A grubuna ciddi ciddi hazırlanmak.
    okulda gorusuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

ok cem ya . zaten biliyosun direk A grubuna girmek pek mantıklı degil. o yuzden oncelikle KPSSP3 e bakıyım dedim
    cok sagol ilgilendigin icin
    okulda gorusuruz

Okula eskisi gibi sık uğramıyorum. 5 sene okul beni sömürdü bu sene de ben onu ama artık yeter dedim.

Orjinalden alıntı: Cem

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

ok cem ya . zaten biliyosun direk A grubuna girmek pek mantıklı degil. o yuzden oncelikle KPSSP3 e bakıyım dedim
    cok sagol ilgilendigin icin
    okulda gorusuruz

Okula eskisi gibi sık uğramıyorum. 5 sene okul beni sömürdü bu sene de ben onu ama artık yeter dedim.

pes diyosun yani:D o kadar derse girsem ben de pes derdim. haklısın walla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.