Şimdi Ara

Kpss Mezun Olmadan Girilir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite 2.sınıfa geçtim bu yıl.bölümüm edebiyat ve ataması yok ne yazık ki.polislik istiyorum ve mezun olduğumda yaşım 25 olacak. hatta 26 dan gün almış olacağım.formasyon alacağım zaten garanti değil.yani kaybedecek vaktim yok formasyon alırsam zaten polislik yaşım geçiyor. bir daha kpss de hazırlanamam.
    bu sene kpss ye hazırlanmaya başlayıp 3.sınıfta kpss p3 gy-gk sınavına girebilir miyim.3.sınıfta girdim diyelim puanım iyi olursa 4.sınıfta mezun olduktan sonra bu puanı kullanabilir miyim polislikte.

• Formasyon alırsan ataması yok diye bir şey yok. Geçen sene KPSS edebiyatta 1600 küsür kişi atadılar. Ha diğer derslere göre biraz az kalabilir mesela Türkçe 4 bin küsür kişiyi atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Formasyon alırsan ataması yok diye bir şey yok. Geçen sene KPSS edebiyatta 1600 küsür kişi atadılar. Ha diğer derslere göre biraz az kalabilir mesela Türkçe 4 bin küsür kişiyi atıyor.

dostum edebiyatla kendimi pek bağlantılı görmüyorum.merak ettiğim 3.sınıfta kpss girebilir miyim.çünkü kpss p3 puanı 2 yıl geçerliymiş öğretmenlikler sadece 1 yılmış.kpss den 3.sınıfta adam gibi bir puan alsam 4.sınıfta pomem de kullanabiliyor muyum.
  • Girebilirsiniz ancak puan 2 sene geçerli olur, mezuniyeti hakettikten sonra ilgili puani atamalarda kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversite mi Memurluk mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.