Şimdi Ara

kpss lısans-onlısans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba ıkı yıllık onlısans programını bıtırdım aöf 4 sınıfta okuyorum hem onlısans hemde lısans kpss sınavına basvuru yapılıyor mu bılgısı olan var mı sımdıden tesekkurler

• önlisansa girebilirsin ama lisans için sınavın yapıldığı tarihe kadar mezun olma şartı var diye biliyorum. isterseniz osymnin sitesinden sınava giriş koşullarına göz atın
  • son sınıfda okuyan mezun olabilecek durumda olan adaylar için başvuru yapılıyor ama tabiki mezun olamazsan sınavın boşa gider. Lisans sınavları her sene yapılıyor zaten. Önlisans sınavları 2 senede bir oluyor.
    İki sınava birden başvuramazsın birini seçmek zorundasın. OSYM'nin KPSS klavuzunda kimler hangi sınava girebilir, iki diploma seçeneği olan adaylar için şartlar ve seçenekler nelerdir ayrıntılı biçimde anlatılmış. OSYM sitesinden KPSS klavuzuna bakarsan daha çok aydınlanırsın.

Dediğim gibi iki sınavada girme hakkın var lakin sadece birini seçme hakkın var ikisinede başvuru yapamazsın(Bu sene önlisansa girersen, mezun olunca lisans hakkın yine var). Ben sana derim ki bu sene önlisans'a gir hem daha çok zaman var konuları kolay ve çalışabilirsin. Lisans KPSS sınavları bayağı kastırıyor. Hem de her sene oluyor. Bu sene girmezsen seneye mezun olunca zaten lisans KPSS hakkın gelmiş olacak. Önlisansda dene derim kendini. KPSS'de yerleşme şansı en yüksek olan sınav önlisanstır. Hem aday sayısı az hem sorular kolay. Lisans KPSS'de çok aday var ve konuları da,soruları da zorlayıcıdır. İki senede bir Önlisans şansı gelmişken kendini bir dene derim. Nasıl olsa lisans sınavına her sene girebilirsin. Ama yinede senin bileceğin iş tabi. Umarım senin için en iyisi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

son sınıfda okuyan mezun olabilecek durumda olan adaylar için başvuru yapılıyor ama tabiki mezun olamazsan sınavın boşa gider. Lisans sınavları her sene yapılıyor zaten. Önlisans sınavları 2 senede bir oluyor.
    İki sınava birden başvuramazsın birini seçmek zorundasın. OSYM'nin KPSS klavuzunda kimler hangi sınava girebilir, iki diploma seçeneği olan adaylar için şartlar ve seçenekler nelerdir ayrıntılı biçimde anlatılmış. OSYM sitesinden KPSS klavuzuna bakarsan daha çok aydınlanırsın.

Dediğim gibi iki sınavada girme hakkın var lakin sadece birini seçme hakkın var ikisinede başvuru yapamazsın(Bu sene önlisansa girersen, mezun olunca lisans hakkın yine var). Ben sana derim ki bu sene önlisans'a gir hem daha çok zaman var konuları kolay ve çalışabilirsin. Lisans KPSS sınavları bayağı kastırıyor. Hem de her sene oluyor. Bu sene girmezsen seneye mezun olunca zaten lisans KPSS hakkın gelmiş olacak. Önlisansda dene derim kendini. KPSS'de yerleşme şansı en yüksek olan sınav önlisanstır. Hem aday sayısı az hem sorular kolay. Lisans KPSS'de çok aday var ve konuları da,soruları da zorlayıcıdır. İki senede bir Önlisans şansı gelmişken kendini bir dene derim. Nasıl olsa lisans sınavına her sene girebilirsin. Ama yinede senin bileceğin iş tabi. Umarım senin için en iyisi olur.

Cok tesekkur ederim ilginiz icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lisans Kpss
    5 yıl önce açıldı
    ITU MAKINE MUHENDISLIGI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.