Şimdi Ara

kpss lisans mı önlisans mı? Kurs öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şöyle açıklayım, aöf 2 yıllık halkla ilişkiler mezunuyum.aynı zamanda işletme3den devam ediyorum. Genel yeteneğim yeterince iyi olmadığından bu sene ders bıraktım ve önlisanstan sınava girmeye karar verdim.kpss yi 2 kez kazandı abim ve banada kazandırmaya çalışıyor.önlisans ve lisans kazanmıştı .şöyle birşey söyledi.önlisans sınavı lisanstan daha zordu gecen sene.önlisans kursuna gidenler hep döküldü sınavda bu yüzden lisans programı olan bir kursa git zaten haziran sonu biteceği için yazın önlisans için açılacak olan hızlandırılmış kursa devam edersin hep tekrar olyr hemde daha sıkı çalışmış olsun diye bir telkinde bulundu.şimdi ne yapmalıyım sizce önlisansa mı yazılayım lisansa mı? Karacan ve yargı ile görüştüm.yargıda önlisans programında haftada 6 saat ve sadece 1 gün eğitimi var özel etüd de alabilirmişim .karacan ise lisans olarak haftada 12 saat 2 gün ve toplu etüd yapıolarmış.sizce başka kursta bakayım mı yoksa bunları mı değerlendireyim.birde lisanslarla yazılsam derslerde zorluk yaşarmıyım hocalar çünkü eğitin seviyesine göre ders anlatıyor ve karacanda özel etüd yok .not ikiside ayno fiyat..







  • karacanı bosver, istanbuldaki kursları baya rezil soruları da iyi degildir yargınınkilerin yanında
    yargı iyidir baska secenek yoksa, ben 2010 lisans sınavına hazırlanırken de 2 kız vardı önlisansa girecek bizle derslere giriyorlardı cok da fark yok galiba müfredat olarak
    ihtiyacın kursu yok mu? ankara denince aklıma ihtiyac geliyor ilk
  • ihtiyaçta var tabiki ama henüz görüşmedim ama görüşeceğim yarına kadar düşünmek istiyorum. ihtiyaçta olabilir.duymuştum ismini. yani önlisans olarak lisansa katılmam bana + bir getiri getirmeyecek mi ? çünkü şuan gitcem zaten birde yazın hızlandırılmışına gitcem.kesin kazanmak istiyorum çünkü :D devlet için bankadan ayrıldım :D
  • avianca arkadasım ben Ebim kpss ye gidiyorum B grubu için. 3 arkadaş kaydolduk. bugun bir arkadasımız daha kaydoldu. onu ki önlisans, aynı senın gibi düşünüyodu oda. kursun kasım b programına kaydoldu kurstanda rica da bulundu temmuzda b grupları bitiyo sonra önlisansa devam etmek istiyorum diye, kurs ta bi sorun çıkarmadan aldı kaydını . arkadaş temmuza kadar b grupları bitene kadar lisans kursuna devam edecek temmuzdan sonrada açılacak olan önlisansların hızlandırılmış kursuna ücretsiz devam edecek. 750 TL den kayıt yaptırdı bugun. bence bi görüş eğer yeri de uygunsa çankaya metrosunun orda.

    ben hocalarından ve şu anki gidişattan çok memnunum . kpss ağırlıklı bi kurs.
  • kursun ismi ne ve tam olarak nerede yarın gidip konusmayı düşünüyorum.
  • pardon arkadasım ya :)) sen ankaradaymışsın, ben izmir deyim :)) ben izmir çankaya dan bahsediyordum. ama ankarada uzman kariyer var onlarda kpss de çok iyiler.
  • yinede ben tarif edeyim :)) belki başka birinin işine yarar :((( izmir çankayada gaziosmanpaş bulvarında, çankaya metro çıkışnda otel kayanın tam karşısı, eski çankaya dershanesinin orda Ebim eğitim bilimleri merkezi
  • arkadaşlar dershaneler de ortaöğretim ve önlisans kpss galiba aynı dersliklere gidiyor fakat bunlar arasında bir düzey farkı var.bu düzey farkını nasıl kapatıyorlar.kalkıpta ortaöğretimdeki bi adama önlisans taki gibi zor konuılardan sorarlarmı derhanede
  • yukarı.bilen yokmu yav?
  • arkadasım bildiğim kadarıyla, kpss de sınav zorluk dereceleri aynı sadece farklı oturumlarda sınava giriliyo bu yuzden lise ve önlisans sınava hazırlıkta aynı değişmiyo. zaten piyasada kitaplarada bakarsan lise-önlisans diye çıkıyo genelde.
  • kararımı verdim ve ihtiyaç akademiye yazıldım. 19 aralıkda başlayacak kurs için lisans mezunlarıyla beraber gideceğim. sözel gruba yazıldım ki matematik ağırlıklı görebileyim diye. böyle bir uygulamaları varmış. işi şansa bırakmamak için geniş kapsamlı olarak mat. görmek daha mantıklı diye düşündüm.. fiyat konusuna gelince 1400 tl olarak konustu 19 aralıktaki dönem için yoğun pazarlık sonucu 1200 e el sıkıştık. umarım şu tercihim gelirde 1200 tl bayılmaktan kurtulurum. ne sebep olursa olsun 15 gün içinde kurstan ayrılabiliniyormuş. sadece 50 tl kitaplar için ödeniyormuş o kadar..
  • peki önlisans emlak bitiren biri önlisanstan mı girmeli sınava yoksa 4 yıllık kamu-işletme benzeri bi bölüm okuyup lisantan mı girse daha avantajlı olur atanmak açısından?
    birde örneğin tahmini son 4 yılda kaç lisans mezunu atnmıştırveya önlisans sayı olarak karşılaştırsak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lg02561 -- 26 Şubat 2018; 18:33:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lg02561

    peki önlisans emlak bitiren biri önlisanstan mı girmeli sınava yoksa 4 yıllık kamu-işletme benzeri bi bölüm okuyup lisantan mı girse daha avantajlı olur atanmak açısından?
    birde örneğin tahmini son 4 yılda kaç lisans mezunu atnmıştırveya önlisans sayı olarak karşılaştırsak

    hocam alıntı yapayım 4 yıl sonra iyi ki ihtiyaç akademiyi bırakıp yargıya gitmişim ve 2 yıllıklarla gitmişim şuan memurum 3 yıldır adliyede görev yapıyorum. işim zor ama çok şükür memuruz artık. ne okuduysan ordan gir sınava eğer adliyede zabıt katipliği falan düşünmüyorsan iyi çalış 4 yıllıktan gir yoksa 2 yıllıktan gir klavyende iyiyse z.katipliğine hazırlan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.