Şimdi Ara

Kpss kursuna kayıt olsam kız tavlar mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler işim gücüm var makine mühendisiyim özel sektördeyim ama bilenler bilir bu sektörde kız yok. Ben de diyorum ki kpss veya kpds kursuna kayıt olayım. Ne dersiniz? Butür kurslarda kız oranı nedir?

• Kpss ile bir yere girersin en olmadı. Orada şansını denersin birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 377

Kpss ile bir yere girersin en olmadı. Orada şansını denersin birde.

İşimden memnunum değiştirmek istemiyorum ama şöyle söyliyeyim şirkette yaklaşık 40 kişiyiz ve 39'u erkek. 1 bayan var sekreter o da baya yaşlı Yani kpss kursuna sadece kız tavlamak için gitmek istiyorum.

Bir arkadaşım kpss için böyle bir kursa gidiyordu inanılmaz bir çevre yaptı ve orda tanıştığı kızla da sevgililer şuan.
  • Ulan gece gece yardın beni ya yazık valla bu makinecilere :/ Elektrik elektronikte durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonneillon

Evet beyler işim gücüm var makine mühendisiyim özel sektördeyim ama bilenler bilir bu sektörde kız yok. Ben de diyorum ki kpss veya kpds kursuna kayıt olayım. Ne dersiniz? Butür kurslarda kız oranı nedir?

bu kafayla nasıl mühendis olmuşsun şaşırdım açıkçası.

napıcaksın kızı karıyı, çalış al maaşını çatır çatır ye veya biriktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Evet beyler işim gücüm var makine mühendisiyim özel sektördeyim ama bilenler bilir bu sektörde kız yok. Ben de diyorum ki kpss veya kpds kursuna kayıt olayım. Ne dersiniz? Butür kurslarda kız oranı nedir?

bu kafayla nasıl mühendis olmuşsun şaşırdım açıkçası.

napıcaksın kızı karıyı, çalış al maaşını çatır çatır ye veya biriktir.

Derken yaşın 30 olsun sonra kara kara düşün... Evet maaş kariyer derken bütün erkek-kız arkadaşlarım evlendi, kafeye çağırsam evli kadın nasıl gelecek. Çevre bitti. Yeni çevre yapmam lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 377

Kpss ile bir yere girersin en olmadı. Orada şansını denersin birde.

İşimden memnunum değiştirmek istemiyorum ama şöyle söyliyeyim şirkette yaklaşık 40 kişiyiz ve 39'u erkek. 1 bayan var sekreter o da baya yaşlı Yani kpss kursuna sadece kız tavlamak için gitmek istiyorum.

Bir arkadaşım kpss için böyle bir kursa gidiyordu inanılmaz bir çevre yaptı ve orda tanıştığı kızla da sevgililer şuan.

yazılmana gerek yok paran gitmesin mühendis bey al bi kitap git otur kantine kimse çakmaz ama ikinci dönemde git o zaman kazanamayacagını anlıyacak caresiz bayan arkadaslara musallat olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.