Şimdi Ara

kpss kurs önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
71.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben oturun 1 senenizi çalışmaya adayın A grubu sınavlara hazırlanın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Ben oturun 1 senenizi çalışmaya adayın A grubu sınavlara hazırlanın derim.

yani a grubu alan bilgisimi demek gerçekten bilmediğim için soruyorum
  • evet dostum A grubu alan bilgisi B grubu da gen kültür gen yetenek...

A grubu için dershane önerisi olan arkadaş var mı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 3 Temmuz 2009; 20:35:16 >
  • teşekkürler arkadaşım.. ama a grubu sınava girmek daha zor değilmidir?? hem az avantajlı olabilirmi.. sonuçta a grubundan yok kpds yok bilmen ne .. bir sürü şey istiyolar .. şaka gibi .. hangisi daha az yorucu acaba
  • bana 2009 sınavı çıkışında uzmanlık alanlarının şartlarını puan barajlarını içeren bir kitapçık verdiler kpds yazmıyor ama bugün konuştuğum kurs yurtdışı ayaklı bir yer istemiyorsan kpds ye gerek yok dedi cumartesi yapılan ing sınavından puan alıolarmış...

artık kurslar şart hale geldi maalesef evde bir başına çalışılmio ...

yalnız bugün konuştuğum yer neden devlet memurluğuyla yetinesin kendini küçümseme uzmanlığı da dene dedi açıkcası kafam çok karıştı ne yapıcam bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gollory

bana 2009 sınavı çıkışında uzmanlık alanlarının şartlarını puan barajlarını içeren bir kitapçık verdiler kpds yazmıyor ama bugün konuştuğum kurs yurtdışı ayaklı bir yer istemiyorsan kpds ye gerek yok dedi cumartesi yapılan ing sınavından puan alıolarmış...

artık kurslar şart hale geldi maalesef evde bir başına çalışılmio ...

yalnız bugün konuştuğum yer neden devlet memurluğuyla yetinesin kendini küçümseme uzmanlığı da dene dedi açıkcası kafam çok karıştı ne yapıcam bilmiyorum...

açıkcası benimde kafam karışık.. şu an aöf 3. sınıfa geçtim ve az çok bi yön belirlemek istiyorum.. bazen bişeylerle uğraşmak bazende kısa yoldan iş sahibi olmak arasında kalıyorum.. bilemiyorum nasıl mutlu olunacağını..
  • kpss senin için 2011 o zaman o da sadece uzmanlık grubu bundan sonraki en geniş sınav 2012 de ...
  • quote:

kpss senin için 2011 o zaman o da sadece uzmanlık grubu bundan sonraki en geniş sınav 2012 de ...

2011 de sadece uzmanlık mı varr diğerine girsem olmaz mı o her sene yok mu ya
  • FEM, Bakırköy dersaneler sokağında KPSS şubesi açıyor galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 3 Temmuz 2009; 21:00:00 >
  • dostum

tek yıllarda uzmanlık sınavı yapılır yani sadece A grubu yani alan bilgisi ama genel kültür genel yetenek puanını kamu bankaları da isteyebiliyor

çift yıllarda da uzmanlık ve memurluk sınavı yapılıyor ....

uzmanlık da alan bilgisi ön plana çıkar memurlukda genel kültür genel yetenek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 3 Temmuz 2009; 21:01:54 >
  • gollory benim yerimde olsan ne yaparsın peki?? bölüm ıktısat , yaş 25
  • bende 83 lüyüm valla özellerden hayır yok kamuyu zorlayacağız mecburen açıkcası kriz bazı fırsatçıların ekmeğine yağ sürdü 3 kuruşa üniversite mezunu çalıştırma peşindeler maaşı küçümsediğim zannedilmesin hakikaten 3 kuruş ..

ne kadar abuk sabuk iş teklifleri geldiğini anlatamam üstelik kariyer yolu da yok...

kriz bitse bile bana sıra gelmeyeceğini düşünüyorum deneyimim yok derecede az yaşım da ilerliyor işverenler şansını yeni mezunlardan yana kullanacaklardır diye bir düşüncem var...
  • kısmet galiba yaa.. hep bi yerlerden tutunmaya çalışıyoruz ama.. ne olucak bilmiyorum
  • kpss için YEDİ İKLİMİ de düşünmelisin bence..
  • yedi iklim sanırım istanbulda bulunmuyor...

arkadaşlar alan bilgisi için nereyi öneriyorsunuz ...
  • quote:

yedi iklim sanırım istanbulda bulunmuyor...

arkadaşlar alan bilgisi için nereyi öneriyorsunuz ...

işte bu soruyu bende bilmiyorum.. son sınıfta hem okuyup hem alandan sınava girmek zormu olur acep
  • bilgilerin daha tazeyken girersen daha iyi olur ama ilk sınavı prova olarak değerlendirebilirsin...
  • quote:

bilgilerin daha tazeyken girersen daha iyi olur ama ilk sınavı prova olarak değerlendirebilirsin...

anladım arkadaşım.. ama bi ara görüşelim senle olurmu ..
  • her zaman

bende şu kurs açmazından çıkabilsem süper olucak hala git geller yaşıyorum ...
  • quote:

her zaman

bende şu kurs açmazından çıkabilsem süper olucak hala git geller yaşıyorum ...

valla sık dişini pahallı ama murat derim.. gerçi sen istanbuldasın oranın hocalar nasıl olur bilmem ama araştırmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.