Şimdi Ara

kpss kurs önerisi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
71.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yine de kurs insana disiplin verir.
  • bu bakırköydeki kurslar hakında bilgi ve deneyimi olnalar varmı. Beyaz kalem, tasarı , fem ve pegem. mecidiyeköyde de pegem ve fem..
  • Mrb arkadaşlar.
    Ben aof işletme mezunuyum. 2014 te kpss de alandan sınava girmek istiyorum. birçok kurs gezdim ANKARA da. murat karacan yargı dosya monopol. fiyat olarak gk-gy ve alan fiyatı olarak 3000 ile 5000 arası fiyat veriyor. fakat benım bütçem sınırlı. hem kaliteli bi eğitim hemde fiyat olarak uygun bi yer istiyorum. bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • gecen yıl istanbul kariyerde bulunmuş bir kişi olarak herkesi uyarmak istiyorum. gecen yıl ben ve benim gibi akadaşlarımın yasadıgı talihsizlikelrin ardı arkası kesilmedi. verilen sözlerin hiç biri tutulmadı hatta kendimize dersanede sorunları konuşabileceğimiz bir muhattap bile buladamdık. dershanedeki hocalarımızın kaliteleri ve profosyenellikleri kesinlikle tartısılmazdı fakat şunu anladım ki düzen olmayınca hiç birşey olmuyor dersanede yönetim düzen adına hiç bir şey yoktu hatta dışardan gelen bir kişi oranın dershane oldugunu bile anlayamazdı. kayda ilk gitiiğimde her hafta deneme olacagını 2 gün ders işleneceğini 3 gün etut yapılacagnı sınava bi ay kala kamp oacagını bu kampta butun derslerin bastan işlenip genel tekrar yapılacagını ve hergun soru cozumleri yapaılacagı soylendi. ve gelelim olanlara onca verilen sozden sonra basımıza gelenler ; 1 ay boyunca 4 kere düzenli olarak anayasa hocamız degişti her gelen konuyu bastan anlattı dolayısıyla hiç bir yol katedemedik. bunun haricinde ortalama 10 na yakın hocamız dersaneden ayrıldı kimisi geri geldi tekerar ayrıldı vs. vs. sekreterlikte bulunan ve bana en başta vaadlerde bulunann bayanda aynı şekilde dersaneden ayrıldı konularımız yetişmedi bi çocu yarım yamalak kaldı, deneme sonclarımızın hiç birini öğrenemedik zaten az sayıda oldu kamp diy soyledikleri seyide elimize 2 soru bankası tutusturarak geçiştirdiler. bunun yanında ben bu dersaneye paradan kaçınmıyım diye gitmiştim bunu da belirtiyim ama tam aksıne camura battık. dersane kapanmadan oldumuz yerde mecidiye koy pagem subesi acıldı ve yonetimide bize vaadlerde bulunan bayan geçti... bunun yanında olan bir suru olaylar daha gideceğiniz dersaneyi cok iyi arastırın deneyip yanılmış biri olarak paylaşmak istedim

• kpss öğretmenlik grubu için kayıt olmaya gittiğim İhtiyaç Akademi Kadıköy şubesinde büyük hüsrana uğradım. Kayıt ile ilgilenen ismini bilmediğim uzun saçlı bir bey kayıt ile ilgili bilgileri verdikten sonra iş görüşmesi yapar bir eda ile beni soru bombardımanına tuttu. Üstüne üstlük bir işte çalıştığım için kpss 'yi kazanamayacağımı, bende o ışığı göremediğini söyleyerek oraya gittiğime bin pişman etti.

Şunu söylemek istiyorum sizin göreviniz insanların eğitimine hizmet etmek, insanları yargılamak ve hayatıyla ilgili ön görülerde bulunmak değil.

yayını herks beğenizyr bunda bir sıkıntı yok ama insanlara çok öğrencimiz var imajı vermeyede gerek yok zaten şunu söleyim içeri girdiğinde iyi bir eğitim veremeyeceklerini konuşmalardan anlıyorsunuz.

illa gidecekseniz bir kursa benim önerim İHTİYACI özellikle kadiköyü düşünmeyin derim.

• arkadaşlar ihtiyaç ve murat arasında kararsız kaldım. kaynakların çeşitliliği bakımından ihtiyaç daha iyi gibi ama ders anlatımı açısından murat daha iyi sanırım.murat ın eğitim kadrosu daha tecrübeli gibi geliyor. bilgisi olanlar cevap verebilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefanix -- 24 Eylül 2013; 19:18:49 >
  • yayın çeşitliliği olarak bence özgü akademi iyidir. 4 farklı yayın sunuyorlar nerdeyse yarı boyuna yakın :) hocam gerci gecen yıl kurulmuşlar ama gittiğinde çok ilgililer haziranda marmara üniversitesinde 1 ay tekrar dersleri oldu o zaman tanıştım kendileriyle oldukçada kaliteli kadrosu var. ihtiyacın bir çok hocası buraya geçmiş tercih senin fiyata uygun.
  • Merhaba ;

İstanbul Beyoğlu şişli bölgesınde kpss kursuna gıtmek ıstyrum netten bır suru yorum okudumm ama kursların şube olarak bıle yormları farklı bu bölgelerde onerebılecegınız kurs varmıdır?
  • Tecrübeli biri olarak sbs olup kpss kursu açan yerlerden uzak durun derim. izmirde toplasan bikaçtane kpss kursu var diğerleri 2 yılda bi biz gireceğimiz zaman kurs açıyolar. hersene kurs açan yerlerlee görüşün
  • KPSS KURS HAKKIMI UYGUN FİYATA DEVRETMEK İSTİYORUM.

İSTANBUL AVCILAR, BEYAZ KALEM'E BAŞLADIĞIM "KPSS ÖĞRETMENLİK" KURS HAKKIMI, ÖZEL NEDENLERİMDEN ÖTÜRÜ UYGUN FİYATA DEVRETMEK İSTİYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARLA GÖRÜŞEBİLİRİM. AYRI AYRI DA DEVREDEBİLİRİM. YANİ, SADECE GY-GK VE EĞİT. BİL. OLARAK DA OLABİLİR. BU ARADA, KURSTAN ŞAHSIM ADINA ÇOK MEMNUNDUM.
  • EBİM KURS HAKKIMI DEVREDEBİLİRİM.
    ÖĞRETMENLİK GRUBU
  • labonbon L kullanıcısına yanıt
    KADIKÖY İHTİYACA GEÇEN SENE 2 AY ÖABT KURSUNA KATILMIŞTIM KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEM. ÖĞRETMENLER ÇOK KÜTÜ İDİ İDARE İLE PAYLAŞTIGIZMIZDA HİÇBİR ÇÖZÜM ÜRETİLMEDİ.
  • şu an için b grubu dersleri değişik bir yöntemle yani hafıza teknikleri ile anlatılan derslere bakın derim mesela uzaktan eğitim olabilir
  • arkadaşlar kpss kursu için araştırma yapıyosanız eğer çok araştırma yapmanıza gerek yok ümraniye karacan diyorum size eğitim kadrosu çok mükemmel tarih matematik coğrafya türkçe vatandaşlık bütün hocalar ayrı ayrı ilgili mücadeleci gerçekten mükemmel kadro çok güzel..
  • Kayseri alan tavsiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,

kpss kursu ararken çok zaman kaybı oluyor tek tek git bak et. sinavahazirlikkurslari.com diye bi site kurmuşlar orda şehrinizdeki tüm kpss kurslarını tek tek inceleyebiliyorsunuz. istediğinizin fiyatınıda çalışma şeklini de öğrenebiliyorsunuz.

benim işime yaraadı epeyi.

ayrıca kursa gitmeli mi evet gitmenizi öneririm. sizi disipline sokar. gününüzü planlamanızı sosyalleşmenizi sağlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.