Şimdi Ara

kpss kurs önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
71.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bende dün kpss kurslarını gezip fiyat aldım. ist-gaziosmanpaşada. murat, karacan, deneyim, ihtiyaç ve tasarı kursları var. içlerinde en çok fiyat veren murat. deneyim kursları hakkında bir bilgisi olan var mı? ihtiyac akademi yeni acılmıs gaziosmanpaşa ya ve uygun bir fiyat verdiler bayağı ve internetten online egitim ve tekrarları da var. karacan tavrıyla pek tatmin etmedi. tasarı da nasıl hiç bilmiyorum. deneyim de kendi kitapları ve beyaz kalem yayınlarını veriyormuş. beyaz kalem yayınlarıda iyi diye duydum. tavsiye edebileceğiniz bir kurum varmı bu yazdıklarımın içinden
  • istanbul anadolu yakasında kpss kursuna katılan arkadaşlar derslerin hocaların hakkında fikir verebilirler mi acaba?
  • merhaba arkadaşlar eğitim fakültesinde okuyorum bende kpss.ye hazırlık için seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum erken kayıtlardan faydalanmak istediğim için araştırmalara başladım.birçok dershane var hangisine kayır yaptırsam karar veremedim. izmir'de önerebileceğiniz iyi bir dershane varmı? tecrübeli olanlarınız bilgilerini aktarırlarsa memnun olurum..
  • İzmir'de kpss kursu arayan arkadaşlara kesinlikle EBİM KPSS kursunu tavsiye edebilirim. ben şu an devam ediyorum ve çok memnunum. Hocaları mükemmel denecek seviyede. Sadece kpss kursu veiyorlar. öğrencisiyle müthiş bi şekilde ilgili . facebook sayfalarından da takip edebilirsiniz.
    2013 soran arkadaşım sende bence bi incele face de görmüştüm erken kayıtları başlamış bayağı bi taksit yapıyolar.
  • önerin için saol newdejawu..ebim için kararsızdım bende araştırmayı düşünüyordum o dershaneyi.yediiklim, körfez ve ebim çok duyuyorum. benim için en önemli alanlardan biri eğitim bilimleri aslında. derslerinin hocaları alanlarında uzman hocalardan olsun ve dershane öğrencisiyle ilgilensin istiyorum. okul hocalarından bişey öğrendiğimiz yok bari dershaneden kapatayım eksiği:) matematik ve tarihte önemli tabi benim için baya eksiğim var çünkü.bu ay erken kayıtları olan dershanelerle bi görüşücem bakalım..
  • Uygun fiyata kpss-öğretmenlik kursu
    arayan arkadaşlar!!
    Bu yıl kayıt yaptırdığım Çağdaş Çözüm kpss-öğretmenlik kursumu
    mazeretim nedeniyle dondurdum.
    Biraz uygun fiyata hakkımı devretmek istiyorum.
    Kurs, Bakırköy'de.
    Düşünen arkadaşlarla iritbatlaşabiliriz.
  • arkadaşlar memurfonide bir kampanya var 1500lük gk+gy+eb 500 tlye inmişti her il için 5 kişilik kontenjan var ama.
  • Değerli arkadaşlar Bakırköy'de Beyazkalem Akademiye kayıt yaptırdık. birkaç gündür Bakırköydeki tüm dersaneleri dolaştık en mantıklı Beyazkalem geldi. Birde eğitim bilimleri hocalarının sürekli dersanede olması da bize cazip geldi. Ençok deneme sınavını da onlar yapıyordu. Kiminle konuşsam Beyazkaleme kayıt yaptırmış bu işte bir hikmet vardır herhalde. Ancak orada Kubilay hoca Cavit hocayı daha önceden tanıyan arkadaşlar var adamlar alanlarında mükemmelmiş.
  • kpss alan için ankarada tavisye edebiliecğinz dershane varımıdır acep. sincana yakın olması tercihimdir , tabi fiyat uygunluğu da :) murat dershanesi hakkında bilgisi olan var mıdır (ankara şubeleri için )
  • Benim gittiğim bir KPDS-ÜDS kursu vardı.Başlangıçta bir deneme sınavı yaptılar.40 almıştım.Ancak KPDS’den 72 aldım.Gerçekten sınavın bütün tekniklerini öğretiyorlar.Ben memnun kaldım umarım arkadaşlar sizlere de yardımcı olurlarJYerleri Taksim’de bu arada…
    www.peraacademy.com
  • ben geçen yıl Kadıköy Çözüm akademiye gittim hocaları kpssde baya uzmandılar ders anlatımları çok iyiydi soru tarzları da kpssde çıkan sorularla çok benzerdi o yüzden sınavda çok zorlanmadım ben edebiyat öğretmenliğinde 93 puan alarak İstanbulda 1. tercihime atandım kpssde iyi bir kurs arayanlar için kesinlikle tavsiye ediyorum geçen sene pegem yayınlarını kullanıyorlardı.
  • sakın TEOREM AKADEMİ ' ye gitmeyin de ben sizi uyarayım ve başıma geleni anlatayım. kpss a gurubu için TEOREM AKADEMİ ÇORLU ' daki şubesine kayıt oldum alan derslerinden en önemli ders olan iktisat hocası bi gün çekip gitti ve 3 ay boyunca iktisat dersi göremedik bize hiçbir açıklama yapılmadı. ben de bunun üzerine kursu bıraktım ve doğal olarak kalan 2 senetimi iptal etmesi için kursun müdürüyle konuştum fakat adam bir anda çirkefleşip işimizi nasıl yapmamız gerektiğini senden mi öğreneceğiz diyip telefonu suratıma kapattı. hem işi bilmiyorlar öğrencilerini mağdur ediyorlar hem de çirkeflik yapıyorlar. size tavsiyem kesinlikle uzak durun önünden bile geçmeyin. ödediğim paralara yanıyorum
  • Bursa'da bu yıl ihtiyaç akademi açıldı, bu yıl ilk dönemi olacakmış onun için biraz tereddütte kaldım, bu arada sınıflar 30 kişilikmiş sizce 30 kişi çok değil mi, diğer illerde derslikler kaç kişilik. fiyat 1200TL
  • Kadıköy-Ümraniye İhtiyaç, Kadıköy Çözüm- Tasarı buraları önereniniz var mıı?
  • arkadaşlar ben geçen yıl murat a gittim.açikcasi memnun kalmadim.4 yil boyunca muratta aöf dersleri aldım.kesinlikle aöf de iyiler ama kpss de ayni başari yok.örnek vermek gerekirse hocalarin dersleri diğer gruplarla çatişiyor diye bir derse 4-6 arasi ara veriyorlar.sonra tekrar devam ediyorlar.öğrenciyi bu yönden çok etkiliyor.

ben bu sene fem akedemiye gitmeyi düşünüyorum.fem akedemiyle ilgili deneyimi,bilgisi olan varsa ve paylaşirsa sevinirim.
  • Emin15 bu söylediğin kurs istanbul mu istanbulsa hangi semt benım için cok önemli çünkü
  • Murat'ı bende tavsiye etmem. Hocalar iyi ona bir şey diyemem. Ama ders saatleri o kadar yetersiz ki özellikle matematikte hoca makinalı tüfek gibi hızlı ilerliyor. 2012 için Avcılar murata gitmiştim. Hoca matematikte en son aldığı ek derslere rağemn konuları yetiştiremedi. (yetiştiremedi dediysem bir konu eksik kalmıştı). Etütler zaten 50-60 kişiyle hiç bir şey anlaşılmaz. Bu sene bende FEM veya Beyaz Kalem i düşünüyorum. Buralara daha önce giden arkadaşlar var mı.
  • Kadıköy çözüm tavsiye edeceğim kurstur. Hızlandırılmış kpss programına katılmama rağmen hocaların elinden geldiğince konuları erken bitirmek için ek dersler yaptığı öğrencilere yardımcı olmaya çalıştığı ve bitmez diye düşündüğüm konuları zamanında bitirip kısa sürede sınava hazırlanma sürecimde bana katkı sağlayan dershane.
  • Kadıköy başarı, kadıköy ihtiyaç bu ikisi hakkında yorum yapabilirmisiniz? Gidenler, fikir sahibi olanlar?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.