Şimdi Ara

KPSS (Eğitim Bilimleri) İptal Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece Eğitim Bilimleri sınavı iptal edilmiş ve sınav yeniden yapılacak şu an için tarih belli değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 17 Eylül 2010; 20:01:00 >

• Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), kopya iddiaları nedniyle kısmi olarak iptal edildi. KPSS Eğitim Bilimleri sınavı iptal edilirken, sınavın yeniden yapılacağı belirtildi.

valla yapılabilecek tek şey buydu zaten kopya çekenleri iptal gibi birşey imkansız olduğu için iptal ettiler bu kadar ortaya çıkmasaydı gene kıllarını kıpırdatmazlardıda neyse
  • yahu doğru dürüst okumadan dinlemeden gelip buraya başlık açıyorsunuz ...

sadece eğitim bilimleri iptal geri kalanında iptal yok...
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), kopya iddiaları nedniyle kısmi olarak iptal edildi. KPSS Eğitim Bilimleri sınavı iptal edilirken, sınavın yeniden yapılacağı belirtildi.

NTV

Başlıkta öyle olmaz ,insanları yanıltma : KPSS EĞİTİM BİLİMLERİ SINAVI İPTAL EDİLDİ. dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Eylül 2010; 19:49:55 >
  • bunca söylenti varken iptal olmaması kötü olurdu zaten.güven ortamı oluşması için iptal olması lazımdı ve de oldu.hayırlısı olsun herkes için...
  • başlık bu şekilde olmalıdır arkadaşlar başlıkta bir yanlışlık yok gayet edebi ve ilgi çekici bir başlıktır konuyu saptırmayalım
  • sadece eğtim iptal edildi ama gk-gy de iptal olması lazım çünkü o sınavda da adam kalem oynatmadan full yapmış ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPSS Orta Öğretim Hakkında...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

başlık bu şekilde olmalıdır arkadaşlar başlıkta bir yanlışlık yok gayet edebi ve ilgi çekici bir başlıktır konuyu saptırmayalım

eğitimci olmayan adamın bedduasını alıcan o bakımdan ilgi çekici evet...

konuyu saptırmıyoruz ayrıca doğru olanı söylüyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: martinist

başlık bu şekilde olmalıdır arkadaşlar başlıkta bir yanlışlık yok gayet edebi ve ilgi çekici bir başlıktır konuyu saptırmayalım

eğitimci olmayan adamın bedduasını alıcan o bakımdan ilgi çekici evet...

konuyu saptırmıyoruz ayrıca doğru olanı söylüyoruz...

ben bu şekilde açıyorum beğenmeyen gidip başka bir şekilde başlık açabilir.
  • oh Allah'a çok şükür seneye eğitim bilimlerinden sınava girecektim
    beni almazlar bu sınava, temmuzda ki sınava yazılmamıştım ama olsun
  • Ortada iptal edilecek bir durum varsa hepsini iptal edin bu ne böyle yarım yamalak iş. Umarım tamamını iptal ederler
  • Peki suçlu kim?
    Kim kopya çekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centurion.Pathfinder

Peki suçlu kim?
    Kim kopya çekti?

Davayı Ösym mi sonuçlandıracak yoksa yargı mı?
  • davayı tabii ki yargı sonuçlandırır...

muhtemelen tespit edilenlerin de sınavları iptal edilecek ne kadar çok olursa o kadar yükseliriz
  • Yani o kadar söylenti üzerine bir tek eğitim bilimleri iptal oldu. İnşallah bunun nedeni ve nasıl olduğuna dair de bir açıklama yaparlar.
  • Bu sınavın tümden iptal edilmesi gereklidir eğitim bilimlerine giren ve kopya çeken adam gk-gy sınavını bileğinin hakkıyla geçti değil mi ? Böyle bir saçmalık olmaz.Rezillik diz boyu millet sınav stresinden şimdi de acaba sınav iptal edilir mi edilecek mi endişesine düşecek.Eğer eğitimden kopya çekilmişse diğer sınavda da kopya çekilmiştir eğer böyle bir durum varsa ve iptal edilmiyorsa yazıklar olsun.Bir hakkım varsa hakkımı da helal etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.