Şimdi Ara

KPSS'de Soruların %20'si Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • KPSS'de de bu aptallığı yapıp usulsüzlüklerine devam edecekler mi arkadaşlar? Bir bilginiz var mı?

• Tum sinavlara gelir.30 yildir soru yayinlayan kurum birden bu karari aliyor.kim bilir icerde ne pis isler donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • YGS-LYS sinavlari sonrasinda sorularin sadece %20sinin yayinlanmasi kararlastirildi. 3-4 yil sonra benzerlerini soracaklarmis sorularin, peh, cocuk kandiriyorlar sanki, tabi olayin arkasinda kayirma; torpil; sol, cemaat vb. uyelerini universiteye sokmama girisimleri gibi her turlu usulsuzlugun oldugunu dusunuyorum ben. Ayni durum KPSS icin de olacak mi diyorsuk, sinava girecek yakinlarim vardi da merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.