Şimdi Ara

KPSS Başvuru Yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız! "
    Başvuru yaparken böyle bir hata alıyrm.
    İlk defa kpss'ye giricem, ilk defa giren arkadaşlarım bu şekilde başvuru yaptı ama ben ödemeyi yeni yaptığım içinmi böle bir hata alıyorm acaba. Sistme geçmediğinden filan olabilirmi?

• arkadasım ben daha önce sınava girmiştim ama bende basvuru yapamıyorum bende de aynı yazı cıkıyor yardım lütfenn
    Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız! die bir yazı cıktı
  • acaba para yatırdınız mı? ben yatırınca onay verdi başvurumu yaptım
  • bende bugün parayı yatırdım eve geldim başvuracam...daha önce başvurmuştum zaten
    girdim şifrem ile 2010 KPSS ORT-ÖNL seçtim bilgilerimde çıktı fakat
    ORTAÖĞRETİM olarak girmiştim şimdi ÖNLİSANS olarak girecem ama değiştiremiyorum öğrenim bilgilerimi
    dolayısıyla başvuru yapamadım...şu anda ise SERVER İS TO BUSSY diyo :)))
  • evet parayıda yatırdım ama hala aynı yazı cıkıyo
  • ilk kez başvuracakların sınav merkezlerinden başvuru yapması gerekiyor daha önce girenler netten yapabilir ancak...
  • ilk kez başvuracaklar evet sınav merkezlerine gitmeleri gerek fakat ikinci kez başvuranlarda
    öğrenim bilgilerinde adres bilgilerinde iletişim bilgilerinde değişiklik varsa yine başvuru merkezine gitmeleri gerekiyor.
    internet ortamında bireysel başvuruda izin vermiyor bilgileri güncellemeye..
    mesela ben 2008'de ortaöğretim girmiştim şimdi önlisan girmek istiyorum değiştiremedim bireysel başvuruda
    mecburen burdaki Üniversitye gidip yaptırdım başvuruyu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komsomol

İnternet kullanıcı adı ve şifrem var.
    "Bu sınava ancak başvuru merkezlerinden başvurabilirsiniz, internet üzerinden başvuramazsınız! "
    Başvuru yaparken böyle bir hata alıyrm.
    İlk defa kpss'ye giricem, ilk defa giren arkadaşlarım bu şekilde başvuru yaptı ama ben ödemeyi yeni yaptığım içinmi böle bir hata alıyorm acaba. Sistme geçmediğinden filan olabilirmi?

ben bu sistemin çok saçma olduğunu söylüyorum.hatta bu yüzden konu açtım. bende de aynı durum var. gidip kayıt olmak gerekiyormuş.
  • sınavın veritabanları farklı anladığım kadarıyla o da en fazla 2 yıl geriye gidebiliyor liseden bu yana ösym nin girmediğim sınavı kalmadı herbirinden farklı resimim çıkıyor ...

saçma tabi ama yapılacak da pek bişey yok...
  • Arkadaşlar ben dün parayı yatırdım dün internetten başvuru yapacaktım. Ama sadece basvuru merkezlerınden yapılır gibi bir hata aldım. Bende bırakdım bu gun basvurulara tıklıyorum su an basvuru alınmıyor gibi bir yazı geliyor. Ama parayı yatırdım. Ne yapmam gerekiyor?
  • ilk başvurunuz anladığım kadarıyla başvuru merkezine gitmeniz lazım netten yapamazsınız...
  • daha önce 2 defa sınava girdim bu donem tekrar girecektim parayı yatırdım ama internet üzerinden basvurumu tamamlamaya calıstıgımda bu sınava internet üzerinden basvuru yapamazsınız hatası alıyorum. osym kafayımı yedi nedir .. bir baska arkadasım yine aynı hatayı alıyor bu nedir baska alan var mı?
  • kpss ye başvuru başlamadı ki nasıl başardınız onu
  • bende sımdı parayı yatırsam. ınternetten basvurabılır mıyım ? daha once gırmıstım sınava
  • son iki sene içinde herhangi bir sınav için okula gitmediyseniz netten yapamazsınız...
  • 2006 yılında sadece gittim okuldan başvurdum. Sonra 2008,2009,2010 yılında internetten başvuru yaptım. Bu sene noldu da, ne değiştide 2 yıl kuralı koyma gereği duydular. Bu gün başvuramadım. Yarın gideceğim mecburen İnşallah bi sorun çıkmaz son gün olduğundan.
  • gcn sene grmstm snava bnde.yarn bankaya yatrsam
    netten basvuru yapablormiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.