Şimdi Ara

KPSS 2014 ÖNLİSANS SINAVINA GİRECEKLERİN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
20.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_tas

quote:

quote:

Ortaöğretim/önlisans KPSS nin tercih zamanı ne zaman olucak? Biliyorum daha sinava görmedik ama bu konuda bilgisi olan var mi?

Kasım 2014 ve haziran,kasım 2015 atama yapıyorlar.

Şaka bu dimi? şaka. he he. şaka dimi?

Maalesef senede 2 kere sadece.

Ben hala anlam veremedim. Şimdi ben örnek veriyorum 2014 kpssden 80 puan aldım. Ortaöğretimden kamuda görev için tercih yapmak istiyorum. Tam bir yıl sonra mı işe başlıyıcam? Böyle bi sistem mi var Allah aşkına.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ortaöğretim/önlisans KPSS nin tercih zamanı ne zaman olucak? Biliyorum daha sinava görmedik ama bu konuda bilgisi olan var mi?

Kasım 2014 ve haziran,kasım 2015 atama yapıyorlar.

Şaka bu dimi? şaka. he he. şaka dimi?

Maalesef senede 2 kere sadece.

Ben hala anlam veremedim. Şimdi ben örnek veriyorum 2014 kpssden 80 puan aldım. Ortaöğretimden kamuda görev için tercih yapmak istiyorum. Tam bir yıl sonra mı işe başlıyıcam? Böyle bi sistem mi var Allah aşkına.

2014 kasım ayın da var atamalar. 2014/2 bazi kurum ve kuruluşlara atama diye yazacak.

Bazen bunun dışında da alıyor bazı kurumlar kendisi ama onlar için memurlar.net var olu takip etmen gerek.

Normal kadro atamalarını osym.gov dan takvimden ogrenebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınava girerken yanımızda hangi belgelerin olması lazım. birde paso ile gitsem sıkıntı olur mu?
  • Heisen berg kullanıcısına yanıt
    sınava giriş belgesiyle nüfus cüzdanı
  • İşletme mezunuyum en az 85 puan civarı almam lazım. Kpss ye adam akıllı çalışamadım, kitaplara 60 lira civarı para verdim. Örgün lisans da okuyorum pişmanlık, aileye karşı bi mahcubiyet var açıkçası. Herkese başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

İşletme mezunuyum en az 85 puan civarı almam lazım. Kpss ye adam akıllı çalışamadım, kitaplara 60 lira civarı para verdim. Örgün lisans da okuyorum pişmanlık, aileye karşı bi mahcubiyet var açıkçası. Herkese başarılar.

aynı durumdayız hatta senden çok daha büyüğümdür yaş olarak...ama üzülme hayatta hiçbir şey senden daha önemli değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

İşletme mezunuyum en az 85 puan civarı almam lazım. Kpss ye adam akıllı çalışamadım, kitaplara 60 lira civarı para verdim. Örgün lisans da okuyorum pişmanlık, aileye karşı bi mahcubiyet var açıkçası. Herkese başarılar.

aynı durumdayız hatta senden çok daha büyüğümdür yaş olarak...ama üzülme hayatta hiçbir şey senden daha önemli değildir..

Doğru diyorsun hocam ama kredi borcu her geçen ay bi 300 lira daha artıyor. Askerlik, askerlik dönüşü iş arama süreci derken kredi ödeme tarihi kapıya dayanacak. Ayrıca öyle torpil vb. bir durum da yok. İngilizceye bel bağlamaya çalışıyorum şu 2 sene içerisinde ingilizceyi adam akıllı öğrenirsem inşallah bir yerlere girecek durumum olur. Abi ingilizce için bile para şart.

• Bir dahaki yıla hazırlık yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.