Şimdi Ara

KPSS 2014 ÖNLİSANS SINAVINA GİRECEKLERİN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
20.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozel sektorde calismak istesen 1000-1500 arasi baslangic yapiyorsun. Devlete girmek istiyorsun bir seneni verip calisman gerekiyor. Onda da 85 ustu alman gerekiyor, lisans mezunu bile olsan isletme icin 85 ustu sart gibi ne anladim ki bu isten. Bilgisayarda iki uc islem yapmak icin senelerce okuyoruz nerden baksan her sene minimum 7-8 bin lisa masraf yapiyorsun en az 4 sene okusan 30 bin lira para yapar. Bunu calisarak biriktirmeye kalksan okulun suresinden daha cok sene cikar ortaya. Bu da benim en zoruma giden nokta. Neyse bir sekilde calisacagiz. Calismalara dun tarihten basladim. Genel kulturu iyi yaparsam bu is olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Sisteme girersek icinden cikamayiz.İnsanin omrunden caliyor rezil egitim sistemi.
    Keske babamin dukkani filan olsa diye dusunurdum.Liseden sonrasi gereksiz.Ben meslek lisesi okudugum icin mutluyum.
    Kisisel dusuncemdir.

"Sisteme istedigini ver kendini verme" ZKC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

konu anlatım olarak ihtiyaç,yediiklim,fem ve yargı kullanıcam büyük ihtimal. Soru bankaları,denemeler ve yaprak testleri her yayından alabilirim ondan bi ayrımım yok. Önce bi konuları bitireyimde. Matematiğe ygs kitaplarından çalışıyorum zaten, kpss kitapları çöp gibi anlatıyor.

Genel kültürde ayrıyetten datanın tarih,coğrafya ve vatandaşlık kitaplarını alıcam. Hepsinden tek tek satılıyor. Data çok iyi anlatıyor genel kültürü.

soru bankası olarak tarihten özellikle evveliyat tarih tamamı çözümlü soru bankası var, birkaç testini de paylaştım formda onu öneririm kesinlikle faydası olacaktır...
  • açıktan işletme 3. sınıftayım önlisana girebilir miyim ?
  • konuyu hortlattım ama k.bakmayın forumdaşlarım benim için çok önemli bu sene bilgisayar programcılığı bitirdim 2 yıllık ama diplomayı falan almadım

kpss ye girmek istiyorum okulu muğlada bitirdim ben ise izmirde kpssye gireceğim izmirde yaşıyorum

okuldan falan belge almaya gerek olmadan kayıt olabiliyorum dimi okula gidip gelip belgeyi alıp gelecek kadar param yok da
  • Üniversite okurken çalışabiliyor muyuz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abruyosm

http://www.hizlikitapci.com/ sitesinde ne kadar kitap alırsanız alın bütün yayınların kitaplarında kargo ücreti yok.Kitap almak isteyen arkadaşlara önerebilirim.

tamamda hocam kargo yok ama fiatlarinda massallahi var

• Benim kodlarım ne arkadaşlar?

Elektronik haberleşme; 3297 ve 6155 var bildiğim. Onun dışında genel memurluk 3001 vardı bir de.

Bir arkadaşımın dediğine göre, eğer üniversitede bilgisayar dersi de gördüysen bilgisayar ile ilgili bölümün kodlarını da yazabilirsin tarzı şeyler dedi. Bilgisi olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar Elektronik teknolojisi mezunuyum kpss önlisans da sadece elektronik ünvanlarını mı tercih edebilir yoksa diğer komu görevlerine de tercih de bulunabilir miyim?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancagizz -- 29 Ağustos 2014; 17:50:01 >
  • dostum ben kitaplarimiwww.yediiklimsatis.com dan aldim adamlar bi günde eve getirdi. ayrica soru bankasi ve deneme hediyeleri var kaçrma derimm fiyat idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancagizz -- 29 Ağustos 2014; 17:48:49 >
  • Ortaöğretim/önlisans KPSS nin tercih zamanı ne zaman olucak? Biliyorum daha sinava görmedik ama bu konuda bilgisi olan var mi?

• Arkadaşlar Sınav kitabı seçerken kime güveneceğiz bilemiyorum herkez kendi kitabını övüyor. Adam akıllı bir kaynağa ihtiyaç var. Özellikçe kpss kitapları konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_tas

Ortaöğretim/önlisans KPSS nin tercih zamanı ne zaman olucak? Biliyorum daha sinava görmedik ama bu konuda bilgisi olan var mi?

Kasım 2014 ve haziran,kasım 2015 atama yapıyorlar.

• oguzhanaras00 O kullanıcısına yanıt
    kardeş sınav geldi ne kaynağından bahsediyorsun
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    hiç bakmayan biri 1 hafta içinde durumu kurtaramaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

hiç bakmayan biri 1 hafta içinde durumu kurtaramaz mı ?

planlı bir çalışmayla gününü gecesine karıştırmadan çalışırsa ve yüzlerce, binlerce soru çözerse, sınav gününden önceki gün iyi bir uyku çekerse bile cevabım hayır

Şaka bir yana da, genel kültürü iyiyse ve kalan gününü mat çalışarak geçirecekse ( matta da iyi olduğunu varsayıyorum) neden olmasın :)
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    anladım 2016 ya kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

quote:

Ortaöğretim/önlisans KPSS nin tercih zamanı ne zaman olucak? Biliyorum daha sinava görmedik ama bu konuda bilgisi olan var mi?

Şaka bu dimi? şaka. he he. şaka dimi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Saygılı Üye

quote:

Şaka bu dimi? şaka. he he. şaka dimi?

Maalesef senede 2 kere sadece.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.