Şimdi Ara

KPSS 2010/2 Tercihleri İle İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endüstri meslek lisesi bilgisayar donanım bölümü mezunuyum. Yani kılavuzda yer alan 2003 nitelik koduna sahibim. Ama ben aynı zamanda da Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmuş oluyorum, yani 2001 nitelik koduna da sahip oluyorum. Kısacası sormak istediğim; tercihlerimi sadece 2003 nitelik koduna bağlı kalarak mı yapacağım yoksa hem 2003 hem de 2001 koduyla tercih yapabilecek miyim?

Konu hakkında gerçekten bilgisi olan ya da bu işleri gerçekten bilen birisi/birileri cevaplarsa sevinirim. Çünkü, yapılacak bir yanlış tercih ile yerleşirsem 2012 ye kadar bir daha tercih yapma hakkım olamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 27 Ocak 2011; 8:47:43 >

• Bilgim yok kardeş ama ben ikisinin de yazdığı yerleri yazıyorum.
  • Her ikisi de oluyor.

Mesela ön lisans mezunları için, bir 3001 var sıradan memurluk için, bir de alanına göre ayrı bir kod var. Ben her ikisi içinde başvuru yaptım. Yani birinde sadece 3001 yazıyorsa ona başvurdum, bi de benim alanım için uygun olanları yazdım.

Sana tavsiyem, önce kendi alanınkileri sırala. Yani 2003 nitelik kodu isteyen yerleri yaz, daha sonra 2001 kodu ile isteyenleri yaz. Çünkü 2001 kodu olan yerler yüksek puanla kapatır.
  • Teşekkürler @B.S.S. Başka bir kaynaktan da sizi teyit ettikten sonra içimde hiç bir sıkıntı kalmadı. Henüz tercihlerimi yapmasam da en kısa zaman içinde tercihlerimi yapacağım. Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.
  • eminmisiniz beyler.ben eşit ağırlık düz lise mezunuyum bizim kod 2005 .önce 2005 leri yazacağımda.yalnız mesela 2005 + 6524 olsun mesela 6524 kodlu niteliği taşımıyorum tercih yaparsam yerleşsem dahi iptal edilecek yazıyor kılavuzda yanlışınız var.taşımadığınız nitelikte branşı sesçerseniz atamanız tekrar iptal edilir.
  • 6524 neyin nitelik kodu bilmiyorum ama, örneğin 2005 + 6505, yani B sınıfı ehliyetin varsa ve 2005 kodunu da sağlıyorsan, atanırsan bir sıkıntı yok. Ancak B sınıfı ehliyetin yoksa atanırsan bir sıkıntı olur. Bu da çok normal. Ortada yanlışlık bir durum yok yani.
  • beyler mesela 3001-6923-4924 aranan nitelik kodların hepsinin bizde mevcutmu olması gerekiyor tercih motorunda bölümümü yazdığım zaman bir sürü çıkıyor ama normalde bulamıyorum anlamadım bugünde son gün yapmam lazım tercihleri bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdığın nitelik kodlarının anlamlarını bilmiyorum ama, örneğin branş kodun tutuyor ama yanındaki ek kod senden atıyorum ki b sınıfı ehliyet istiyor. Doğal olarak o ek kodunu da sağlaman gerekiyor ki atandıktan sonra göreve başlaman için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.