Şimdi Ara

KPSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene kpss ye hazılanacam mardinde yaşıyorum elimde o yüzden pek fazla alternatif yok.burada toplam 3 tane kpss kursu veren dersane var bunlar:kültür-fem-birey bu üçüde bu sene açıldı yani hiçbirinin tecrübesi yok ben fem yada bireye gitmeyi düşünüyorum kültürü tercihlerden çıkardımda.fem kendi kaynakları kullacak kpss için birey ise yedi iklim kaynaklarını kullacak kaynak olarak sizce femin kaynakları nasıl.

ve biraz saçma olacak ama hangisine gitmeliyim ikisininde bu konuda bir tecribesi yok tamamen şans meselesi fem bu sene başlamış bu işe tr genelinde siz ne önerirsiniz

herkesin önerisini bekliyorum arkadaşlar

• hangisinin öğrenci sayısı azsa ona git
  • her ikisininde 3 tane sınıf doldurmuş

bu arada eklemeyi unutmuşum bireyin istediği indirimli fiyat:900
    fem in istediği fiyat :650 daha pazarlık yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammocihe -- 17 Ekim 2009; 1:01:37 >
  • ben olsam feme gitmem, kültür ve birey arasından birisini seçerdim
  • burada genel bakıldığında öss için en kalitelisi fem ben de ne kadar sevmesemde amaçlarım doğrultusunda hareket edecem ama yolun sonu sevmediğim fem olacak gibi

tabi diğer arkadaşlarda yorum yaparlasa kafamda başka bişey şekillenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammocihe -- 17 Ekim 2009; 1:52:05 >
  • ya bak ilk once kendi seviyeni bi ölç, bi bak neyde eksigin var. turkcemi-sosyalmi-mtematikmi.

sosyal ezber,nereye gidersen git(oss gibi degil diyolar full bilgi)
    turkce,pratik okuma
    matematik ,eger bilmiyorsan eksigin varsa; ek ders demek.

bu durumda senin ihtiyacın ne . matematik-turkceyse hangisinde oss ogrencisi fazla ise ona git. eger sosyal se hangisi ucuzsa ona git.
    eger hepsi kotuse mantık olarak oss hangisinde iyise ona gitmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammocihe

burada genel bakıldığında öss için en kalitelisi fem ben de ne kadar sevmesemde amaçlarım doğrultusunda hareket edecem ama yolun sonu sevmediğim fem olacak gibi

tabi diğer arkadaşlarda yorum yaparlasa kafamda başka bişey şekillenir

öss de başarılı olması kpss de de başarılı olacağı anlamına gelmiyor üstelik kurum olarak ilk seneleri bence oturmasını beklemek lazım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    7 ay önce açıldı
    Universite okurken yks?
    12 ay önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....
    oss den tarih ve vatandaslık farklı sadece!!
  • arkadaşım olaya sadece ders gözüyle bakıyorsunuz...

sen olsan kpss ye çalışırken öss mantığıyla mı anlatan hoca istersin yoksa konu dağılımına vakıf hangi konulardan neler çıkıyor mesela bir konuda bariz çıkan bir soru tipi var mı bunları incelemiş bir hocadan mı farketmez dersen kpss yi geçmen zor...
  • fem onlar işini bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

arkadaşım olaya sadece ders gözüyle bakıyorsunuz...

sen olsan kpss ye çalışırken öss mantığıyla mı anlatan hoca istersin yoksa konu dağılımına vakıf hangi konulardan neler çıkıyor mesela bir konuda bariz çıkan bir soru tipi var mı bunları incelemiş bir hocadan mı farketmez dersen kpss yi geçmen zor...

tekrarlıyorum tarih-vatandaslık haricinde öss nin aynısıdır! 2 defa girdim sınava cunku.
  • zaten belirleyici olanlarda tarih soruları

adam 5 tane ıslahat sayıyor hangisi 3.selimin ıslahatı değildir diyor.bu tarz sorular tarihi yalayıp yutmayı gerektiriyor.Bugün başladık bakalım inşallah hayırlısı olur.
  • arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim bende artık tam kararımı pazartesi günü verecem.

erdenar sanada kolay gelsin
  • öğretmen leri hakkında bilgi edin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.