Şimdi Ara

kozmetikburada fırsatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
10
Favori
12.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kozmtikburada dan n11 üzerinden onlarca sipariş verdim sallamatik puan kullanarak hepside anında kargoya verildi.Mağazaya teşekkürlerimi sunuyorum,Alacağım ürün için ilk baktığım magaza kozmetikburada.güzel fırsat ürünlerini bu konudan mağaza olarak devamlı sunarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin011 -- 13 Mart 2015; 23:21:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

kozmtikburada dan n11 üzerinden onlarca sipariş verdim sallamatik puan kullanarak hepside anında kargoya verildi.Mağazaya teşekkürlerimi sunuyorum,Alacağım ürün için ilk baktığım magaza kozmetikburada.güzel fırsat ürünlerini bu konudan mağaza olarak devamlı sunarsanız sevinirim.

Değerli müşterimiz,Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Bu başlık üzerinden kendi sitemizde benzersiz fiyata sattığımız ürünleri paylaşacağız.Tüm fiyatlarınızı sıcacık olmasına gayret göstereceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmetikburada kullanıcısına yanıt
    N11 de neden en az 7 tllik alisveris sarti vardır

Sadece 4,99 luk urunu almak istiyorum olmuyor limiti dusurecek misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

N11 de neden en az 7 tllik alisveris sarti vardır

Sadece 4,99 luk urunu almak istiyorum olmuyor limiti dusurecek misiniz?

Değerli müşterimiz, şu an için bu limiti değiştirmeyi düşünmüyoruz .Anlayışınız için teşekkür ederiz .

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmetikburada

Gillette'in 5 bıçaklı teknolojisini denediniz mi? Çok daha rahat tıraş sağlayan 5 bıçaklı teknoloji sayesinde tıraş olmak artık daha keyifli.Bir adet makine ve makinenin ucunda ki ile beraber toplamda 5 adet başlık yalnızca 37.75 tl.Alışveriş için link adresimiz:https://www.kozmetikburada.com.tr/gillette-tras-makinesi-fusion-proglide-5-baslik

iyi günler, bu ürün orjinal mi acaba? çünkü şimdiye kadar hiçbir market- kozmetik mağazasında böyle bir paketiyle karşılaşmamıştım,
    en son migros 4 lü başlığı 29 tl ye satmıştı, o fırsatı kaçırmıştım, eğer orjinal bıçaklarsa hemen 2 tane sipariş geçebilirim. fiyatı gerçekten çok iyi.

• Her kozmetik ürünü de bulunmuyor açıkcası. Geçen dermokil xtreme şampuan alıcaktim sitede yokdu. Scholl topuk kremi vs. Liste uzatılabilir her popüler şey olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

quote:

Gillette'in 5 bıçaklı teknolojisini denediniz mi? Çok daha rahat tıraş sağlayan 5 bıçaklı teknoloji sayesinde tıraş olmak artık daha keyifli.Bir adet makine ve makinenin ucunda ki ile beraber toplamda 5 adet başlık yalnızca 37.75 tl.Alışveriş için link adresimiz:https://www.kozmetikburada.com.tr/gillette-tras-makinesi-fusion-proglide-5-baslik

iyi günler, bu ürün orjinal mi acaba? çünkü şimdiye kadar hiçbir market- kozmetik mağazasında böyle bir paketiyle karşılaşmamıştım,
    en son migros 4 lü başlığı 29 tl ye satmıştı, o fırsatı kaçırmıştım, eğer orjinal bıçaklarsa hemen 2 tane sipariş geçebilirim. fiyatı gerçekten çok iyi.

http://www.hepsiburada.com/liste/gillette-fusion-proglide-yedek-tiras-bicagi-4lu-tiras-makinesi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=sggil370474&categoryId=26012165&SKU=SGGIL370474

Kargo da bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: Loggerheads

quote:

Değerli müşterimiz,firmamız tüm ulusal satış sitelerinde satış noktasına sahip olmakla beraber kendi sitesinde de çok başarılı işler yapmaktadır.Bu kadar göz önünde iş yaparken orijinal olmayan ürün satmamız söz konusu dahi olamaz.Tüm Ürünlerimiz orijinal ve adınıza faturalı olarak gönderilmektedir.Çeşit olarak da satmış olduğu ürünleri tüm çeşitlerini bulundurmaya çalışan firmamız bu sayede hiçbir yerde bulamayacağınız veya çok az yerde bulabileceğiniz ürünleri sizlerle buluşturmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Her kozmetik ürünü de bulunmuyor açıkcası. Geçen dermokil xtreme şampuan alıcaktim sitede yokdu. Scholl topuk kremi vs. Liste uzatılabilir her popüler şey olmuyor

Değerli müşterimiz,her geçen gün çeşit sayımızı artırmaya çalışıyoruz.Scholl ürününü de bir çok müşterimizle buluşturduk şu an için stoklarımızda bulunmamaktadır fakat tedarik etmek için çalışmaktayız.
  • Hakikaten taktir ettiğim bir firma. N11 de en iyi mağza diyebilirim. Özellikle sürat kargoyu bırakıp aras kargoya geçince harika oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYRoLeX

Hakikaten taktir ettiğim bir firma. N11 de en iyi mağza diyebilirim. Özellikle sürat kargoyu bırakıp aras kargoya geçince harika oldu.

Değerli Müşterimiz;Güzel dileklerinize çok teşekkür eder size daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün daha çok gayret gösterdiğimizi bilmenizi isteriz.kozmetikburada iyi alışverişler diler.
  • Deotak terlemeyi önleyici Krem ve roll-on çeşitlerini 9 liralık sıcacık fiyatıyla sitemizde bulabilirsiniz.(Referans olarak akakce.com baz alınmıştır.)Alışveriş için link adresimiz:https://www.kozmetikburada.com.tr/index.php?route=product/search&search=deotak
  • N11'de pek çok ürün aldığım firmadır kendileri. Sallamatik puanları ile günlük 33 kuruş alınabilirken bir sürü hediye ile birlikte en ufak ürünü bile mükemmel şekilde paketleyip iletirlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

N11'de pek çok ürün aldığım firmadır kendileri. Sallamatik puanları ile günlük 33 kuruş alınabilirken bir sürü hediye ile birlikte en ufak ürünü bile mükemmel şekilde paketleyip iletirlerdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Değerli Müşterimiz;Güzel dileklerinize için teşekkür eder size daha iyi hizmet verebilmek adına her geçen gün daha çok çalıştığımızı bilmenizi isteriz.kozmetikburada iyi alışverişler diler.
  • daha onceden n11 ve gittigidiyor uzerinden bircok alisverisim oldu hic bir sorun yasamadan urun aldim gayette hizli bir firma ama bu n11 deki 7 tl siniri beni uzdu acikcasi dun dagitilan tictoc cekleriyle yegenime johnsons sampuan alayim dedim 6.50 oldugu icin alamadim.

• Bebeğinizin hassas cildine masaj etkisi yapacak dalin bebe yağları sitemizde yalnızca 8.75tl.Üstelik aynı gün kargo avantajıyla.Alışveriş için link adresimiz:https://www.kozmetikburada.com.tr/index.php?route=product/search&search=bebe%20ya%C4%9F%C4%B1
  • 5-6 tane she deo aldım fiyatları çok uygun deneyelim bakalım
  • bioderma ürünleri var mı?
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Efendim ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.
  • BodyBuilder88 kullanıcısına yanıt
    Değerli müşterimiz,ürünleriniz birazdan kargolanacaktır.Üye olarak alışverişinizi gerçekleştirmediğiniz için kargo takip numaranızı bizi arayarak öğrenebilirsiniz efendim.müşteri hizmetleri numaramız 444 6 993.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.