Şimdi Ara

Koyuncadan Aldığım Bilgiye Göre 2232GW model Gelmeyecekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koyuncadan Aldığım Bilgiye Göre 2232GW model Gelmeyecekmiş. Mailime verdikleri cevap aşağıdadır herkesle paylaşmak istedim
     Koyuncadan Aldığım Bilgiye Göre 2232GW model Gelmeyecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YALINKAR -- 9 Nisan 2008; 10:16:09 >

• ben o monitör gelecek diye kaç gündür monitör almıyorum.
  • Evet arkadaşım bende bayağı sinir oldum. Şimdi diğer monitör seçeneklerine bakıyorum
  • Aynen bekliyoz 15 gundur.YArın gidip alacaz artık ama ne alacaz Ben q mu Phlips mi Hp mı kafa allak bullak. Şöle bi baktımda yurtdışında ne monitörler var ağzım uçukladı.3. dünya ülkesi olmak bu olsa gerek
  • 2232BW mi alsak
  • Fiyatıda iyi ilk onu düşünüyordum ama şimdi Ben q yu görünce aklım karıştı.Birde bende samsung 19 BW var 2232bw yi aldıgımda cok bir fark gorecekmiyim kafamı kurcalayan soru da bu
  • Sizce 2232GW nin alternatifi HP GM757AA W2207 22" LCD Parlak Ekran Hdmı olabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koyuncu dan olacak
  • hpyi inceleme şansınız varsa bir bakın ben incelemeden aldım tek kelime harika %100 tavsiye ederim
  • Hdmi girisinin olmaması önemsizse 2232BW..
  • Koyuncu getiremez tabiii!
    Piyasadaki belirsizlik yüzünden tüm mallarının ithalatını durdurmuş diye duydum.

O değil personellerinin bir kısmını işten çıkarmışlar sanırım. (Birisi 40 diyor birisi 4 hangisi doğru bilmiyorum.O değil kontta olabilir bu. Tam hatırlamıyorum hangisi olduğunu.)

O değil gelelim panel yalanlarına!!!

Böyle saçma sapan bir neden gösterilebilir mi?

Üşenmeyip Samsung'a mail atacağım doğru mu değil mi diye.
    Bakalım ne cevap verecekler.
    Arkadaşım sende o maili lütfen silme sakla.

Günü gelir lazım olur.
    Tek kelimeyle komediler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 10 Nisan 2008; 23:08:15 >

• kOYUNCUDAN BAŞKA SAMSUNG İTHALATÇISI VARMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: YALINKAR

kOYUNCUDAN BAŞKA SAMSUNG İTHALATÇISI VARMI

var.
    www.kont.com.tr
  • konta sorun şu an 932gw leri kont getiriyor... muhtemelen koyuncu o modelleri getirmiyor olabilir... Ama Kont getirecektir.... Bir de Konta sorun derim
  • 14 Nisanda Kont firmasına mail attım ama halen bir cevap gelmiş değil
  • 932gw tamamen aynı panel ama 19' ve 2 aydır satılıyor... ve ben de şu an kullanıyorum, gayet guzel... mat ekrana gore cok daha gercekci ve canlı... yani o yuzden panel sıkıntısı bahanesi bence tamamen uydurma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 16 Nisan 2008; 0:06:05 >
  • arkadaşım 2232GW ile 2232BW arasındaki fark nedir. Kızım 2232BW almış acaba hata mı etti
  • 2232GW parlak ekranlıdır.(Laptoplarda ki parlak ekran gibi)2232BW normal standart ekranlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertie

arkadaşım 2232GW ile 2232BW arasındaki fark nedir. Kızım 2232BW almış acaba hata mı etti

hata etmiş diyemeyiz sonuçta ikiside çok kaliteli monitörler...
  • Kont bilgisayara bir mail yolladım ama bir hafta geçti ve enaz 10 adet okundu maili alamama rağmen bir cevap tarafıma verilmedi 2232GW Türkiye için bir hayal olacak galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.