Şimdi Ara

Köyüm çanta ve ayakkabı beni mağdur etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bir tüketici olarak size bir şikâyetimden bahsetmek istiyorum.
    21.10.2010 tarihinde Bakırköy köyüm çanta ve ayakkabı mağazasından aldığım botun size ne kadar kalitesiz ve ne kadar aldatmaca ürün olduğunu anlatmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum benim eşim bu parayı soğuklarda kalem ve bülten satarak kazanıyor ve benim eşim boyundan aşağısı felçli. Bu botu alırken kaliteli olduğunu düşünerek aldık ve satan beyefendi öyle yalanlar söyledi ki inanmamak mümkünmü alın memnun kalmazsanız getirin değişiriz gerekirse geri alırız dedi ve bu gün bu söylediğini kabul etmeyen o insan daha kaç kişi kandırır orası meçhul. Ben bu botu 3 kez giydim ve deri kabardı yalan yok 3 kez gıydım üstüne basa basa söylüyorum ve botu götürdüm bana denilen şu ben bunu fabrikaya göndericem 10 gün sonra gelin alın ve ben 10 gün bekledim botu almaya gittim, getiriyor ve ben inceliyorum ama bot yapılmamış aynı deri kabarık bana şunu söylüyor botu siz giyin bayramdan sonra getirin ben tekrar fabrikaya yollayacağım. Ben botu almadım tekrar geri gönderdiler.
    Bayram gecti üstünden 1 hafta geçti bugün gittim botum gelmemiş ve adamın dediği şu sakın olun gelecek. bu adamların bana davranış şekli o kadar iğrenç ki hem suçlular hem güçlü ben hayatımda bu kadar düzenbaz insanlar görmedim ve yalancılarda insanlık kalmamış bunu anladım yazıklar olsun diyorum ama bundan sonra kimi görürsem kimi tanıyorsam oradan o kalitesiz yerden bir şey almalarını engelliyeceğim ve sizde eğer bakırköyde oturuyor oradan bir şey almayı düşünüyorsanız lütfen almayın rica ediyorum .ama o iş yerinede hakkımı yedikleri için hakkımı helal etmıyorum burunlarından fıtıl fıtıl gelsin inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.