Arkadaşlar 3 hafta önce ilginç bir olay yaşadım. Olaya şurdan başlayım 3 hafta önce doğum günümdü 20 yaşıma girdim ve köyü ziyaret etmeye gitmiştim ailemle. Daha sonra babannem 20 yaşına giren her çocuğun burada köy muhtarına gittiğini ve benimde gitmemi söylediler. Bende ne alaka felan dedim o da ben seni götürürüm yarın dedi ve sırf merak ettiğim ve canım sıkıldığı için babannemle beraber köy muhtarına gittik. Daha sonra köy muhtarı benim 20 yaşımda olup olmadığımı teyit etti babanneme sorarak. Biraz oturduk sohbet ettik ve bana mihri-ma isimli bir ablayı görmem gerektiğini ve şuanda bahsedemeyeceğim bir görev daha verdi. Bende köy muhtarının dediğini yaptım ve tekrardan yanına döndüm. Bana ödül olarak bir gümüş bilezik verdi. Ve taktığım zaman bana uğur getireceğini kendimi daha canlı hissedeceğimi söyledi. Tamam deyip eve gittim ve taktığım zaman gerçekten kendimi daha canlı hissediyordum. Daha sonra bileziğin bir yerinde çatlaklık gördüm ve tamir ettirmek için kuyumcuya götürdüm ve yarın gelip bileziği alacağımı söyledi. Yarın gittiğimde bileziği tamir ederken bir sıkıntı çıktığını ve bileziğimin yandığını söyledi. Bende bu duruma çok sinirlendim ve üstümdeki bütün giysileri yere atıp hayatı bıraktım. |
Bildirim