Şimdi Ara

KÖTÜ OKULLARDA MÜHENDİSLİK OKUNUR MU ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
9
Favori
23.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up
  • Yok mu okuyan kimse ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Şu konuyu okudukça eski günlerim aklima geldi 2010 2011 gibi forumun egitim bolumunde mezuna kalan tayfa olarak baya geyik yapmistik, seneyi 40bin küsur siralamami 6 bine cekip itü bilgisayara girerek sonlandirmistim. O zamanlar iyi kötü okul ayrimina (artik neye göre ayriysa) kafayi takmis bir sekilde inanirdim ama gecen bunca seneden sonra soyleyebilirim ki is insanda bitiyor. Klise oldu biraz ama söyle örnek vereyim, su an turkiyenin sektöründe lider firmalarindan birinde mobil app gelistirici olarak calisiyorum, cok sevdigim bir takim arkadasim var kendisi 4 senelik muhendislik bile okumamis, 2 senelik okuyup kendini gelistirip bu noktaya gelmis ve is yerinde hicbir farkimiz yok inanin, hatta biraz tecrube farkiyla benden daha cok kazaniyor su an

Mobilde yazdigim icin imla hatalarini gözardi edin lütfen.
    takım liderine takım arkadaşım denmeye de başlanmış. adam 2 senelik diye...

• Arkadaşınızın ortalaması kaçtı hocam birde niye ben kabul alamayacağım dediniz okul ortalama kasmayı çokmu zorlaştırıyor
  • up
  • Up

• Malatya var.En iyilerinde okumayacaksan üni sana hiçbir şey katmıyor.Çöplük resmen.Dersler bir şekilde geçiliyor zaten ama hiçbir şey öğrenemiyorsun hocalar slaytı açıyo geçiyo

• Hort naptınız hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.