Şimdi Ara

Kötü liseye geçiş yapıp okul 1.si olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Böyle bir şey duydum geçen gün. 1.lik kontenjanı adına. Ne kadar mantıklı? Bi noktada lise diplomasının kıytırık yerden alınması dışında başka sorun gelmedi aklıma. (ki bu ne kadar etkili tartışılır)

    Sizin düşünceniz?

    Not: liseye gitmiyorum arkadaslar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________
  • planlamadan yaptım ama galiba son sene nakille geçersen okul birincisi sayılmıyorsun en az iki yıl okuman gerekiyor

    _____________________________
  • bazı sıralamalarda aşırı mantıklı hareket oluyor okul birincisi 290k falan yaptı müh barajını zor geçti özellikle 70-150 bin klasmanındaki mühendislikleri okul birinciliğinden kazanabilir. yökatlasta böyle sıralamada bölümlerin okul birinciliği kontenjanlarına bakın göreceksiniz.


    aşırı rağbet olan ve derececilerin gittiği bölümlerde öyle vay anasını bir durum oluşmuyor ama küçük puan farklarıyla kaçırmaktan kurtuluyorsun (top mühendisliklerde ve tıplarda virgül farkından ya da maksimum 2-3 puan az)


    okul birinciliği kontenjanı sadece tek seferlik bir olay her şekilde iyi değerlendirilmesi taraftarıyım

    _____________________________
    Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.
  • bıraktığın lise pertevniyal, vefa ya da iel falan değilse denenebilir

    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.