Geçen seneki oturmuş ilk 11den farklı 7 oyuncu vardı...
Cris - Dany - Riera Hamit- Emre Burak- Umut
geriye kalan 4 oyuncudan biri kaleci zaten...diğer 3 ü oyun içinde aktif...Bunlardan biriside Melo...Adamın bahanesi belli sezon öncesi kampa katılmama...
Ben umutluyum...Bu takım yeni bi takım adeta...O yüzden gecen seneki gibi sonradan acılacagız...Belki bu kısımda Şam.liginden elenecegız ama olsun...En azından gelecek seneleri kurtarabilmek adına oturmuş bir takım yaratacagız belkide...
Evet kötü gidiyoruz haklısın. Geçen senede kötü gidiyorduk. Futboldur bu her zaman iyi olamzsın. Ama burada yapıcı eleştirler yapmakta fayda vardır. Her kafadan bir ses çıakrsa sorun sorun olduğuyla kalır, herkes birbirini yer. Şuan aklımızı devreye sokmalıyız, yüreğimizi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Evet kötü gidiyoruz haklısın. Geçen senede kötü gidiyorduk. Futboldur bu her zaman iyi olamzsın. Ama burada yapıcı eleştirler yapmakta fayda vardır. Her kafadan bir ses çıakrsa sorun sorun olduğuyla kalır, herkes birbirini yer. Şuan aklımızı devreye sokmalıyız, yüreğimizi değil.
Konuyu okuduysan eğer benımde senınle aynı fıkırde oldugumu anlarsın....
quote:
Orijinalden alıntı: mete_han1453
quote:
Orijinalden alıntı: Hiper-Nova
Konuyu okuduysan eğer benımde senınle aynı fıkırde oldugumu anlarsın....
Hocam şöyle birşey var, taım kötü giderken fikirler çeşitlenmeli. Herkes aynı fikirde olmamalı, yoksa sorunları çözemeyiz. Ama akılcı fikirler olmalı tabiki.
quote:
Bugun kü ilk 11 e bakın...
geriye kalan 4 oyuncudan biri kaleci zaten...diğer 3 ü oyun içinde aktif...Bunlardan biriside Melo...Adamın bahanesi belli sezon öncesi kampa katılmama...
Ben umutluyum...Bu takım yeni bi takım adeta...O yüzden gecen seneki gibi sonradan acılacagız...Belki bu kısımda Şam.liginden elenecegız ama olsun...En azından gelecek seneleri kurtarabilmek adına oturmuş bir takım yaratacagız belkide...
ne aptalca bir yorum
geçen sene de bu senenin takımını kuruyorduk
biz bu takımı kurmayı ne zaman tamamlayacağız
Kötü gitme sebebleri 1 Sadece kiralama adina tek oyuncuya 2 sezonda giden paran 8 milyon euro ve bu elaman sene icinde sorunlar cikarmis, kavga cikarmis. Yerine adam aramiyorsun aylarca beyfendi beni nasil olsa istedigim paraya alicaklar diye Brezilya plajlarinda yatiyor 12 pas hatasi en son gördügümde. 2 Defans sürekli degismez en önemlisi defans oyuncusunun zaten yorgunlugu asiri olmaz 3 Hamit buysa oyniyacagi oyun bu kadarsa verilen paraya yazik hala bekliyoruz 4 Amrabat kaliteli oyuncu ama Gs sistemine uymaz ha 3 orta sahali sistemde kanatta oynat ama 2 forvetli sistemde yapamaz.
En önemlisi Yekta, Kayseriden alinan cocuk ve Ceyhun sen bunlarin yüzüne bakma sonra oynat iyide olsalar haftalarca oynatma ne bekliyorsun ? Biraz adelet ya su formuyla Melo yerine bunlardan birisi oynasin üstelikte elaman her mac 18 girse para aliyor ekstra.
Gs takiminda diger sorun saldirmak iyide defans yapmayida bilmiyorsan ileriye gidemezsin elin oglu attimi yemiyor yesede atiyor yani Gs öne gecsede olmuyor. Terim büyük hoca artik ceki düzen verip 1-0 olsun bizim olsun ben Gs takimiyim nasil olsa o 1 golu atarim diyecek ve ona göre sistem kurulacak Maci verende Amrabat degisikligidir Yekta girdikten sonra orta saha toparlanmisken tekrar avantaji rakibe verdi helal olsun diyorum Terime bu kafa yapisiyla devam etsin büyük hocalik sadece saldirmakla olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kizilelma
quote:
Bugun kü ilk 11 e bakın...