Şimdi Ara

KÖTÜ GİDİŞİN SORUMLULARI KİMDE ANKET.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu açmaktan yorum yapmaktan yoruldum.

http://strawpoll.me/1594632 cevapları beklıyorum

Bir futbolcu sahada; normalde vereceğinden çok daha azını veriyorsa, sadece boş boş dolanıyorsa, top oynarken aklı 5 karış havada ise sorumlu futbolcudur.

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • taraftardır.sabır etmesini bilmediğimiz için türkiyede hiç bir kulüp altyapıya önem vermiyor,taraftardan dolayı 5-10 yılı yapılanmaya veremiyor.taraftar galibiyet istiyor,kupa istiyor, başarı gelmeyince istifa...ee yönetim ne yapsın?
    herkez sabır etse cle 3 takım olur.
  • olcay,oğuzhan ilk yarıdaki form tablosu nerde şimdi nerde adamlar reinadan çıkmıyorlar tamamen futbolcularda ne olcay almanyaya nede oğuzhan ingiltereye afedersiniz nah döner ayakta durmaya halleri yok

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

futbolcular tabi.

Bir futbolcu sahada; normalde vereceğinden çok daha azını veriyorsa, sadece boş boş dolanıyorsa, top oynarken aklı 5 karış havada ise sorumlu futbolcudur.

O futbolcuyu adam edecek, motive decek, saha icinde organize edecek kimselerin sucu yok yani

Bu mantikla dunyada t.direktor kovulmaz.
    Moyes cok iyiydi man utd topculari hep barlardaymis...

Oyuncunu disiplinize edemezsen.
    Sag bek hilberti yollayip dany aezer transferleriyle,ugrasirsan olacagi bu.

Takiminin hakkini korumak maca motive etmektense gidip rakibin kutlamalari icin ugrsirsan olcagi bu.

Baskanin akli fb sampiyonluk kutlamalarindayken futbolcundan ne beklersin.

Gece 5te takim otobusuyle bardan adam toplansa yeridir ama suc futbolcudami onu yonetecek olanda mi?

Len olm hemen gelmişsin eksik kal birkere

Şöyle düzelteyim.

Futbolcu > Teknik Heyet > Yönetim > Taraftar.

Normalde hepsi diye bir şık olmalıydı. ama yok o yüzden içlerinden birini seçtim.

Çünkü Yönetim teknik heyeti kurar, tesis sağlar, basını idare eder, ekonomiyi düzenler, taraftara hizmet verir, yani yönetir. Adından belli. Bunlardan biri çuvallarsa alt kısımda çuvallar.
    Teknik heyet ne yapar, ekibi kurar, yönetir, disiplini sağlar, gerektiğinde yönetime başvurur ve ona göre düzenleme yapar vs vs.
    Futbolcu ne yapar, teknik ekibin verdiği fiziksel, ruhsal etkiyi sahaya yansıtır. Bunun karşılığında yönetimin verdiği parayı kazanır. Futbolcu yönetimin verdiği parayı, teknik ekibin verdiği fiziksel ve ruhsal gelişimi sahaya yansıtamıyorsa 2 tane sebep aranır. Ya futbolcudan cacık olmaz, ya da üstte ters giden birşey var.
    Taraftar ne yapar, parayı verir maça gider, yönetimin ve teknik ekibin sağladığı şeyleri futbolculardan izleyip eğlenir, üzülür vs vs bunu göremeyince hır gün çıkartır.

Gelelim Ankete
    - Şimdi Olcay canı istediği zaman oynuyor, Almeida şutla gol atıyor, Gökhan çalım manyağı yapıyor, Oğuzhan şiir gibi paslar veriyorken bir maçta bunlar yokları oynuyorsa bu futbolcunun suçudur. Dünkü maç yani.
    - Eğer bu oyuncular mental problemlerden bu şekilde oynuyorlarsa veya gelen malubiyet taktiksel bir hatadan kaynaklanıyorsa, elindekileri değerinin çok altında kullanıyorsa bu teknik heyet suçudur.
    - Senin futbolcuların eğer geceleri içki içip geziyorsa bu da teknik heyet suçudur. Eskiden bende gezsin içsin oynadıktan sonra problem yok diyordumda cahilmişim diyorum. SPORCU İÇKİ İÇEMEZ 1+1=2 Halı saha maçına çıkmıyor bu adamlar.
    - Yönetim niye çuvallar, yönetemiyorsa, teknik heyete ne ayasınız diyemiyorsa, çuvallar.
    - Taraftar niye suçlu olur, 4 galibiyet arka arkya geldiğinde Bayern triplerine girerse, 2 mağlubiyette hemen ortalığı yakarsa, özetle geçmişe, geleceğe göre değik düne bugüne göre yaşarsa hatalı olur.

Bana göre burada 1. Futbolcular, 2. Teknik ekip, 3. Yönetim 4. Taraftar suçludur.
    - Tüm taraftarlar protestolarını skora veya menfaatlerine göre değil sonuçlara göre yapsa çok daha iyi yerlere geliriz. Reina pankartlı protesto gibi.
    - FB bayraklı protesto yanlıştır, başkan orada insancıl şekilde fair play davetiyesi yapılmıştır.
    - Fikret Orman'ın sürekli çıkıp para yok, stad yok, garibanız tarzında açıklama yapması hatalıdır. Sürekli ezikmiş gibi davranırsan ezerler böyle.
    - Disiplinsiz oyuncunu hem geçmiş olsun diyeceksin, hem basına yedirmeyeceksin, hem çok gençse üzerine titreyip tedavi edeceksin. Niye gittin demeyeceksin adama, gittiği nedenleri çözeceksin. Belki kız arkadaşı vardı adamın papaz oldu. Veya sallıyorum Fernandes hepsini gaza getirip kötü örnek oldu. vs vs.

Neyse uzun olduda az çok anlamışsındır :D sana partı kuracam meclise yollayacam muhalefet ol Oz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.