< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
|
|
Konu ile alakasız ama ilginç durumlar görüyorum. Partizan olarak etiketlediğim hesaplar bir anda azılı muhalife dönüşmüş. Bu forumda birileri bir şeyler yapıyor benden uyarması gençler. |
|
|
|
bayram ikramiyesi 15 bin olmadı diye kılıçdaroğlu nu suçlayan emekliler var. Bence Türkiye de iq düşük insan çok. Akraba evliliği sonuçları olabilir. Belçika da gördüm benimle aynı yaşta bir türkün ailesi 100 oldu. Hepsi birbirine benziyor. Hep kuzenle evleniyorlar. Dedeler nineler kardeş soy isimleri 2 taraftanda aynı. Halbuki 3 kere evvelden sotadları aynı diye Türkiye de değiştirmiş devlet. Şimdi bu insanlar ölesiye akpartili. Çokda paraları var. Çalışmadan devlet yardımı ile her aileye en aşağı 3000 euro alıyorlar. sadece çoğalıyorlar. Çocuklarda geri zekalılık var. Yani anadolu ve doğu anadolu hep böyle galiba. |
|
Ortalama zeka seviyesi belli. Dolayisiyla ortalama altinda kalan da cok kisi var. Zeka seviyeleri gorille es demek oluyor bu. Hakaret olarak degil, net veri olarak diyorum. Sosyal medyada, bu forumda bile cok basit mantiklari kuramayan, 2 basit cumleyi cidden anlayamayan insanlar dolu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Haziran 2023; 23:39:38 > |
|
|
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
|
Bu trabzonlu değil miydi? |
|
Yazıyor da hocam onun kütüğü başka yerdedir. Ben trabzonlu diye biliyorum. |
|
Halk gercekten cok cahil kaldi ya, Ekrem Imamoglu kim de onu sucluyorlar. Adam basit, liyakatsiz bir belediye baskani sadece. Suclayacaklarsa devleti yonetenleri suclasinlar. Basit, liyakatsiz bir belediye baskanindan ne istiyorlar? Ekrem ulke yonetecek degil ki zaten, Ekrem kim devlet baskanligi kim :) Aman efenim, Ekraaam halka sempatik geliyormus da bilmem ne, sempatik geldigi icin istiyorlarsa o zaman baskan bu olsun, valla daha da sempatik! Sydney Sweeney ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Mayıs 2025; 14:57:14 > |
|