Arkadaşlar patosta oynuorum Kitli ve silver pre var olan çarda shardım(klitli) KAYBOLDU DUPE OLABİLİRMİŞ ÖLE DİOLAR Arklar tabiki sizden shard verin demicem 70 80 m sermayem var shellerimi sattım ne gibi ticaret yaparsam para yaparım önerileriniz neler Pathos piyasası çok düşük ona göre düşünp cvp verirseniz sewinirim clever9 900m yani okadar , şimdiden teşekkür ederim
cvp yokmu arklar kaç kişi okumuş topici 1 tane cvp yok şok tayı mzaten shardım yok
ohooo dh kardeşliği bumu ??
şimdi kasanda kac para olduğunu sole ona gore yardım edeyim..we pathos piyzasasını daha doğru dürüst anlat..
ewet arklar dh daki ilgiyi anllamış olduk neyse naapalım şimdi bi deyyus çıkar post kasıon der tam oturur
kardes benim shardım kaybolmadı ama bendede item yok 80m war napıcamı bilmiyorum kusura bakma oyundanda seni tanıyorum
sen cewap wermessen senin için kimse bir şey yapmaz we yapmak istemez..
clever 8 40m shard7 200m clever9 900m rol 800m felan filan chtnler 14 m felan
quote:
Orjinalden alıntı: hArRy_21
şimdi kasanda kac para olduğunu sole ona gore yardım edeyim..we pathos piyzasasını daha doğru dürüst anlat..
şimdi sıra sende verdim cvp çakal nickin ne oyunda
quote:
Orjinalden alıntı: hArRy_21
sen cewap wermessen senin için kimse bir şey yapmaz we yapmak istemez..
15 tane clever al 8 e dene
yada ucuza md +7 leri topla 3-5m karla sat
yada paranı kenarı koy cleaver görevi yap dd leri falan sat cleaverleri +7 basıp sat
yada en güzeli bence +5 rogue chitinleri topla ucuza ister +7 dene istersende +5 te 2-3m fiyatı arttır sat
ytl durumun varsa cash al sc leri sat para yap
forgetten açıldığında çarın 60+ ise hemen 46 a çar kas sende aralarda kayna ftlerde kutu alırsan onu sat
shard-raptor-ii gibi item al +1 den +3 e bas üstüne 10-15m kar koyarak satmayı dene
benden bu kadar daha fazla aklıma gelmior
ben bu taktileri yapıorum
teşekkür ederim taktikler için ama piyasa öle bi hale geldki chtn üstüne 1-2 m koyamıosun çok indi ama +8 clever alıp +7 mkd alıp satma işi güzele benzio tgeşekkrü ederim şu yukardaki kardeş de bi cvp verse
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
yada paranı kenarı koy cleaver görevi yap dd leri falan sat cleaverleri +7 basıp sat
yada en güzeli bence +5 rogue chitinleri topla ucuza ister +7 dene istersende +5 te 2-3m fiyatı arttır sat
forgetten açıldığında çarın 60+ ise hemen 46 a çar kas sende aralarda kayna ftlerde kutu alırsan onu sat
shard-raptor-ii gibi item al +1 den +3 e bas üstüne 10-15m kar koyarak satmayı dene
quote:
pathosda bunları yaparsa batar pathos acayip bi server bugün 10 m ise yarın 2m olabiliyor herhangi bişey
EE Bİ ARK YORUM YAPTI YETMEZ CVPPPPPP YOKMU:d
böle giderse batacam zaten^^^ ehuehueh
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur2266
quote:
pathosda bunları yaparsa batar pathos acayip bi server bugün 10 m ise yarın 2m olabiliyor herhangi bişey
eet arklar bi konuya bukadar mı ilgi gösteriosınz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme