Bildirim
KOTOR açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oyunun simgesine sağ tıkla uyumluluk dan en uygun olanı seç bir de yönetici olarak çalıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Oyunun simgesine sağ tıkla uyumluluk dan en uygun olanı seç bir de yönetici olarak çalıştır.
hocam sanırım xp servisce pack 2 gerek diyor fakat indirdim bu bu service pack 2 farklı bir donanım platformu diyor ne yapmalıyım -
Tam olarak ne yaptığını anlamadım oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler yukarıda uyumluluk var orada ki kutucuğu işaretleyeceksin indirmene gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2K
Tam olarak ne yaptığını anlamadım oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler yukarıda uyumluluk var orada ki kutucuğu işaretleyeceksin indirmene gerek yok.
dediğinizi yaptım sorun devam ediyoruyumluluk gider yapıyorum windows xp service pack 2 falan zırvalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_rock -- 16 Eylül 2011; 9:28:24 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X