Şimdi Ara

KOTOR açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kotor indirdim zorentten her neyse kuruyorum crack yapıyor açıyorum menü geliyor game diyorum oyun gelmiyor.başka bir iki kaynaktan daha indiriyim dedim durum gene aynı.w7 64 bit kullanıyorum sorunu nasıl çözebilirim

• Oyunun simgesine sağ tıkla uyumluluk dan en uygun olanı seç bir de yönetici olarak çalıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunun simgesine sağ tıkla uyumluluk dan en uygun olanı seç bir de yönetici olarak çalıştır.

hocam sanırım xp servisce pack 2 gerek diyor fakat indirdim bu bu service pack 2 farklı bir donanım platformu diyor ne yapmalıyım
  • Tam olarak ne yaptığını anlamadım oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler yukarıda uyumluluk var orada ki kutucuğu işaretleyeceksin indirmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tam olarak ne yaptığını anlamadım oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler yukarıda uyumluluk var orada ki kutucuğu işaretleyeceksin indirmene gerek yok.

dediğinizi yaptım sorun devam ediyor uyumluluk gider yapıyorum windows xp service pack 2 falan zırvalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_rock -- 16 Eylül 2011; 9:28:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    FORZA 4 İNDİRDİM AÇILMIYOR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.