Bildirim
KOTON Pantolon - 9.99₺ - 44.99₺ arası fiyatlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Karar verirken stok tükendi ama konu için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudroid -- 24 Haziran 2020; 12:16:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepetime aldığım ürünleri başkaları satın alabiliyor tam bir rezalet geri kalanları da ben sildim bedava verseler almam..
Geç gördüm :( siyah pantolon 30 dan gitmiş
Edit: İptal etti birisi galiba biraz önce 31/34 aldım bir adet teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 24 Haziran 2020; 12:45:58 >
Kalitesiz seyler bu paraya ne güzel kotlar var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
%79 pamuk yazıyor hocam , tabi doğru mu o kadarını bilemem ama 30-40 tl kot satan yer neresi var söyleyin aşireti yollayayım oraya.
Kotonda mevzu hep aynı. Mağazaya gidip beğenin siparişi online verin. 20-30tl karınız oluyor. -
Ne yani sen sepete ekledin diye mal senin mi olmuş olacaktı?
Almazsan alma kotonun pek umurunda olduğunu sanmıyorum -
10 liralık pantolu kendime aldım -
Biri bedava verseler almam diyor digeri bu paraya ne kotlar var diyor. Valla film gibi insanlar var.
3 yıl önce bir kot almıştım. O kotu 2 yıl giydim. Ciddi anlamda müthişti. Hala o kalıpta, güzel bir kot bulamadım. Kotonun bazen güzel ürünlerine denk gelebiliyoruz. -
evet çook nadir de olsa kotonda iyi ürüne denk gelebilirsin, genelde el bezi bile olmayacak kumaşlar, dokunmadan kotondan çöp almam. -
Jean almam gerek, ihtiyacım var ama hocam 150-200 lira da vermek garip yahu. 2-3 tane alsak 500 lira bayılacak duruma geliyoruz. Koton da işte yine 200 e 3 kot alma şansın oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyJimmy -- 24 Haziran 2020; 13:47:7 > -
150-200 lira ver demiyorum hocam ama Koton'dan ürün alma derim.quote:
Orijinalden alıntı: JimmyJimmy
Jean almam gerek, ihtiyacım var ama hocam 150-200 lira da vermek garip yahu. 2-3 tane alsak 500 lira bayılacak duruma geliyoruz. Koton da işte yine 200 e 3 kot alma şansın oluyor...
LTB kotlarından memnunum, ara ara indirime giriyorlar. 2 ve 3 lü alımda. Takipte olun derim. -
Hocam aldım bir ara ama skinny diye aldığım şey çuval gibiydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Outleti var bizim burada, kotlara tek fiyat 200 tl diyip etiketten %30 outlet indirimi var diyor milleti kekliyor aklınca. 140 TL ye outletten kot mu alınır allasen ? -
al pantolonu kestir terziye yaptır kaprini bu fiyata bulunmaz -
Koton kumaş kalitesini çok düşürdü son 2 yıl içinde. Orada çalıştığımdan biliyorum. Fiyatı rakibine göre çok çok uygun değilse almanızı önermem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ücretsiz kargo için kod var mı ? 0.03 tl kaldı..
edit: yeni üyelikte kargo ücretsiz oluyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 24 Haziran 2020; 23:27:6 > -
hani nerde , link ?quote:
Orijinalden alıntı: martingayx
Kalitesiz seyler bu paraya ne güzel kotlar var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ne yani sen sepete ekledin diye mal senin mi olmuş olacaktı?
Almazsan alma kotonun pek umurunda olduğunu sanmıyorum ![]() |
Biri bedava verseler almam diyor digeri bu paraya ne kotlar var diyor. Valla film gibi insanlar var.
|
%79 pamuk yazıyor hocam , tabi doğru mu o kadarını bilemem ama 30-40 tl kot satan yer neresi var söyleyin aşireti yollayayım oraya.
|
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük cam fiyatları
- bim kokoreç fiyat
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- burger crush
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X